UTA Arad

Meszar: ”Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo unde ne este locul! Mulțumim tuturor arădenilor, în special suporterilor!”





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului revine acolo unde îi este locul după 12 ani de zile. De 7 ani încoace, cel care și-a canalizat toate eforturile pentru a-i readuce pe „roș-albi” în Liga 1 a fost Alexandru Meszar, cel care și-a asumat noul proiect pornind din Liga 4-a.
Părintele UTA-ei care astăzi scoate Aradul în stradă a trăit momente extrem de grele, de impas, prin ratarea celor două baraje de promovare, iar emoțiile sale au fost la cote nebănuite pentru partida de la Pitești, în care se juca totul în ceea ce-l privește. Laszlo Balint și băieții săi îi oferă lui Alexandru Meszar momente unice, de bucurie și mândrie, dar mai ales de satisfacția îndeplinirii unui vis. De altfel, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, chiar despre asta vorbește șeful UTA-ei:
”7 ani pentru un vis
Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo, unde ne este locul.
Am întâlnit pe drum obstacole multe și am avut și momente grele, dar și momente de bucurie. Drumul a ținut 7 ani, iar la capătul lui, ca în povești, visul s-a împlinit, am ajuns în liga I. Am luptat împreună până în ultimul minut.
Am ajuns la destinație cu câteva zile mai târziu decât ne-am dorit, iar asta și multe altele ne arată că mai avem multe de făcut. Însă faptul că am ajuns aici, ne-am îndeplinit obiectivul, este lucrul cel mai important acum.
Și faptul că pe acest drum am fost mereu sprijiniți de Arad, de arădeni. Bravo Arad!
Mulțumim mult pentru sprijinul tuturor instituțiilor implicate, în special Primăriei Arad. Mulțumim firmelor din Arad, în special Cotta International. Mulțumim tuturor jucătorilor și antrenorilor care au împins căruța în această perioadă, dar în special lui Sorin Botiș și László Balint.
Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor arădenilor, în special suporterilor. „Fără voi nu ajungeam aici!”
HAIDE UTA, HAI ARADUL, HAI ARĂDENII ! – e mesajul postat de Alexandru Meszar pe site-ul de socializare amintit.

3 comentarii

  1. Felicitări pt suportul oferit Meszar împreună cu fostul primar Falcă părinții noului proiect UTA ARAD au atins primul obiectiv promovarea în Liga I. Sper că următorul obiectiv sa fie clasarea echipei UTA pe locurile 4-8. Mult succes băieți.

    0
    0
  2. Fără a politiza ,truda. construcției unui proiect de tip UTA ,te validează in continuare și pentru altele Cine trece de examenul dur al proiectelor puse în pagina merita atenție !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button