UTA Arad

Căpitanul UTA-ei din meciul promovării e optimist: „Noi și orașul țintim play-off-ul sezonul următor!“





Cu evoluții constante pe durata întregului sezon de Liga 2-a, Florin Ilie a purtat și banderola în cel mai important meci al sezonului pentru UTA, în absența primilor trei căpitani, C. Rus, Melinte și Iacob, aflați pe bancă la Pitești.  „Este o responsabilitate în plus atunci când porți banderola de căpitan al UTA-ei, dar cel mai important lucru din acest meci este că am reușit să ne îndeplinim obiectivul atât de mult dorit”, a declarat Ilie la evenimentul organizat la Marem de conducerea grupării arădene, ocazie cu care fanii au făcut cunoștiință cu trofeul Ligii a 2-a.

Titular și integralist în play-off, Ilie a avut alți doi colegi de compartiment față de precedentele dispute, pe Tomozei și Crișan, dar și pe portarul Balauru în spatele său. Ultimii doi au fost chiar la meciul de debut pentru arădeni. „Chiar dacă nu am avut minute împreună, nu am avut emoții jucând alături de Balauru și Crișan. Am avut încredere în toți colegii de lângă mine, în toți cei care au făcut parte din acest lot. Toți cei care au intrat pe teren în acest sezon și-au făcut treaba sută la sută”, a adăugat puternicul fundaș alba-iulian.

Florin Ilie a tras și concluziile acestui sezon și a stabilit ținte înalte pentru anul de prima ligă de care UTA se pregătește. „A fost un an foarte greu, cu dificultăți, e important că am trecut peste toate momentele grele și am reușit să promovăm. După atâția ani UTA a reintrat în Liga întâi, acolo unde îi este locul și ne bucurăm foarte mult că putem sărbători alături de suporteri. Sincer să fiu, acum îmi doresc să-mi iau câteva zile de pauză după acest sezon dificil, în care ne-a pus în mare dificultate și pandemia. În momentul de față ne dorim să fim cât mai sus în clasament anul viitor. Atât noi cât și orașul Arad țintim play-off-ul și cu răbdare și multă muncă sper să reușim asta. Îmi doresc să se ridice restricțiile din sezonul viitor, să putem avea suporterii alături. Cu ei în spate vom fi și mai puternici”, a încheiat fotbalistul care a urcat cu șampania pe scenă la sărbătoarea utistă din această seară.

Florin Ilie e cel mai folosit utist în sezonul 2019-2020 de Laszlo Balint, cu 2481 de minute bifate în 28 de partide. Interesant este că singurul meci pe care apărătorul arădenilor l-a început pe bancă a fost cel din toamnă, de la Pitești, când – totuși – intrase pe gazon în minutul 39 după accidentarea lui Șeroni. Ilie a fost titular și căpitan ieri, în Trivale, în remiza cât o promovare și un trofeu pentru utiști.

10 comentarii

  1. Nu e rău acest entuziasm al vostru, însă cred că trebuie să fim modești in declarații precum zicala:”vorba multă-saracia omului”, nimeni nu ne poate lua visele și aspirațiile dar pas cu pas, diferența dintre liga1 și liga 2 este enorma,prea puține nou promovate rezistă mai mult de un an pe prima scenă,iar o echipă competitivă trebuie clădită in timp.
    Pe lângă multă muncă,cum ai spus tu Ilie mai trebuie și modestie, experiența, valoare și poate chiar șansă uneori, Craiova a ratat azi titlul din lipsă de experiență,au avut valoare,dar presiunea titlului CFR știe să o gestioneze, echipă ce a jucat meciuri europene tari, detalii care adunate i-au făcut campioni!!!

    0
    0
  2. Cosmine, nu frînge aripi. F Ilie zice bine, orasul, se pare, este pregătit de performanță. Ce să astepte? Transferuri bune si la treabă. Când s-a înfiintat clubul, în primul an a luat campionatul. Succes F Ilie. Visele celor dornici se împlinesc. Nu e nicio lipsă de modestie, istoria clubului vă recomandă să visati frumos.

    0
    0
    1. Ilie bine zici. Țintește sus și chiar dacă ratezi obiectivul de play-off este șansă să nu retrogradeze… Dar dacă obiectivul este salvarea de la retrogradare și o ratezi… Hai sa avem încredere în aceasta echipa! Haide UTA!

      0
      0
  3. In play off, cel putin, Ilie si Melinte au foat foarte nesiguri, Crisan a fost surpriza placuta, la ultimul meci..Fundasii centrali sint cam greoi, cam slabuti pe jos,lenti, ar mai trebui un fundas central, mai tehnic, care pune mingea jos. Ca sa vorbim de play off ar trebui sa nu ii pierdem pe Bugaceanu si R Moise, si sa ne intarim cu 2 mijlocasi mai buni ca ce avem, poate si un atacant mai bun. Iar ceilalti ( Puscas, Ciucur, Tomozei, Stancu ) sa nu se mai accidenteze si sa fie adusi , fizic vorbind , la nivel de liga 1. La pregatire fizica UTA a fost – asta e clar-sub nivelul ligii 1, mereu fiind intoarsa pe final ( tot anul, si in play off), in ultima jumatate de ora. Nepermis..sa risipesti „sacii pusi deja in caruta”. Dar…speram daca nu play off ( desi ar fi splendid), macar sa nu picam din nou. Conducerea are obligatia sa cantareasca bine ce va aduce. as aduce si straini, ( reusit transferul lui Romanpoulaku), nu doar jucatori in contract cu Apostu. Hai UTA

    0
    0
  4. Totusi sa fim realiști pt primul an e bine si locul 10 9 11 12 sa nu picam cu tot respectul si oricât de optimismi am.fi nu putem noi ca nou promovată sa fim in primele 6 pt a va face o idee ca nu avem cu. E ca viitorul a ramas pe dinafara anul asta

    0
    0
  5. Trebuie să întrebăm pe Viitorul dacă ne lasă în play-off? Lăsa-ți vulturii să zboare că ei știu timpul lor. Chestia cu 2-3 ani e depăsită.

    0
    0
  6. Să luăm pe rând Gornea , Biro, Bakos, Pozsonyi, Czako, Lereter, Petescu, Schiopu, Domide, O.Dembrovski, Brosovszki, Fl. Dumitrescu ( Bătrâna, Sima, Calinin, Atodiresei, Moț, Brândescu, ) Care dintre actualii fotbaliatori ar merita să încheie bocancul unuia dintre cei enumerați mai sus ?

    0
    0
  7. Sam vream sa spun dacă si viitorul a ramas in afara play off e imposibil sa prindă o echipă nou promovată din primul an loc 6 , dar sa fim si loc 10 si o sa fim bucuroși cfr, craiova fcsb deja 3 sunt ocupate pe restul de 3 locuri se vor lupta altii

    0
    0
  8. De ce e imposibil? N-aveti de unde să stiti ce va fi pe teren. Ierarhiile si schimbă. Daca UTA si, a propus play-off inseamnă ca se poate. Mai ușor cu fcsb-ul ăsta că nu are abonament la play-off.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button