24/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Moise a avut stări greu de explicat de la nivelul tribunei piteștene: „Niciodată nu m-am îndoit că vom promova, fotbalistic și sufletește mă simt foarte bine la UTA”

Romario Moise, unul dintre cei mai importanți componenți ai UTA-ei din acest sezon, a stat ca pe ghimpi în tribuna oficială a arenei din Trivale, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În situația sa se afla și Sorin Bustea, un alt om de bază pentru Gyuszi Balint în acest campionat.

După ultimul fluier, însă, mijlocașul împrumutat de la Astra a ajuns rapid la nivelul gazonului pentru a se bucura alături de colegii săi pentru promovarea în prima ligă. „E un moment pe care îl așteptam de la începutul sezonului, un moment la care am visat din prima zi de când am venit aici. A fost foarte greu să nu joc la Pitești, am avut emoții, am trecut prin stări greu de explicat. E mai ușor pe teren. Nu m-am îndoit niciodată că vom promova, tot timpul am fost pozitiv. Am demonstrat un sezon întreg că suntem o familie și vom fi în continuare. E foarte important acest lucru, pentru că îți aduce acel spirit de sacrificiu ce poate face de multe ori diferența”, a punctat fotbalistul ploieștean.

Cum împrumutul de la formația giurgiuveană a expirat odată cu finele stagiunii, viitorul lui Moise în „alb-roșu” e incert în acest moment. „Sincer, nu știu ce se va întâmpla exact cu mine. Aceste lucruri le va discuta impresarul meu (n.a. Bogdan Apostu) cu cei de la Astra, sunt în continuare sub contract la Giurgiu. Dar, cum am mai spus, fotbalistic și sufletește mă simt foarte bine aici, mă simt ca acasă”

8 goluri și 6 „assisturi” a strâns Moise pentru UTA în acest sezon, în 21 de partide. La nivelul primei ligi, fotbalistul de 24 de ani are 57 de meciuri și 6 reușite, toate în tricoul Astrei.

14
1