Fotbal judetean

Golul carierei pentru Topai nu i-a ajuns Zăbraniului, care a ratat promovarea în Liga 3-a: „Puteam mai mult, dar reîncercăm la anul” + VIDEO



Victoria Zăbrani a devenit spectatoare dezinteresată înaintea meciului ce va decide echipa promovată în Liga 3-a, din Regiunea 4 (Grupa A). Campioana județului Arad a pierdut ambele întâlniri ale barajului disputat pe arena „Michael Klein”, din Hunedoara: 2-3 (la penalty-uri cu Progresul Ezeriș, după 1-1 în timpul regulamentar) și 1-3 cu Știința Turceni, însă acest ultim joc are o istorie aparte.

„Centralul” Marius Chioran, din Cluj, a lăsat echipa lui Dorel Mutică în zece oameni, din minutul 21 și apoi în nouă, la 8 minute de la reluarea actului secund și cu toate astea zăbrănenii reușiseră să egaleze la 1 și să le da mari emoții gorjenilor. Golul a venit din dreptul lui Andrei Topai, care a catapultat balonul de la 30 de metri în vinclul porții adverse, cu 13 minute înainte de final. „Chiar dacă am mai marcat goluri din afara careului, de la o așa distanță niciodată până miercuri. Din păcate, reușita mea nu a servit la mare lucru, fiindcă am pierdut și cu Turceniul și am ratat promovarea. A fost un baraj ciudat. În meciul cu Ezerișul, poate în afara lui Mitrea și Kocsis, toți am fost moi, obosiți, ne-a doborât căldura. Nici nu prea am dat la poartă și cu toate astea am scos un rezultat bun. Cu Turceniul, în schimb, am arătat altfel. Am intrat și mai motivați pe teren, am jucat bine, doar că domnul arbitru s-a cam jucat cu noi. Putea să-l ierte pe Zele, care s-a ridicat imediat după ce a căzut în careu și să nu-i dea al doilea <<galben>> mai ales că știa că mai are unul. A rupt, practic, jocul, iar când l-a eliminat și pe Mitrea parcă ne-a ambiționat și mai mult, mai ales că ei au început să aibă crampe și să tragă de timp. În 8 contra 10 am înscris un gol și ne-am mai creat alte trei ocazii mari, toate cu capul, simțeam că-i putem bate și așa. Din păcate, am ratat și pe final ne-au prins pe contre și ne-au taxat. Oricum, egalul nu era bun pentru noi dacă doream să mai sperăm la promovare”, a spus Topai, care a înscris de la 30 de metri exact cu o zi înainte de a sărbători a 30-a vară din viața sa.

Fundașul lateral al Victoriei o vede clar favorită pe echipa de Ezeriș în finala de promovare cu Turceniul. „Echipa din Caraș mi s-a părut clar peste cea din Gorj, dar pentru noi e totunda cine ajunge în Liga 3-a. Nouă ne pare rău că a ieșit așa, fiind simțeam că putem mai mult, adversarii nu au fost de speriat, dimpotrivă. Oricum, conducerea ne-a felicitat pentru parcursul din acest sezon și ne dorim să reîncercăm cu toții să promovăm la anul. Am format o familie la Zăbrani, profe’ Dorel Mutică știe cum să ne ia și ce să ceară de la noi, ne vom bate și la anul la primele locuri”, a mai spus „Roșchi”.

FOTO + VIDEI: Miruna Maria Mihancea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button