Fotbal judetean

VI-FE are un nou președinte: Alex Sabău îi calcă pe urme regretatului Dan Ristin!



În toamna anului trecut, dispariția tragică a lui Dan Ristin a făcut înconjurul presei naționale de sport. Nici acum nu există o concluzie a anchetatorilor în ceea ce privește decesul fostului președinte al Victoriei Felnac, însă, pe de altă parte, viața trebuie să continue, iar sportul și fotbalul, de asemenea.

Gruparea de la marginea Aradului a făcut achiziții importante în această vară, luându-i de la Sântana pe portarul Rusu, fundașul Istin și atacantul Băd, iar de câteva zile s-a întărit și la capitolul juniori. Ionuț Pașcu e noul „închizător” a lui Lucian Ciba, fotbalistul de 21 de ani fiind adus în fotbalul arădean de la Sighetul Marmației de Șoimii Lipova în urmă cu doi ani. Între timp a mai jucat la Deva și a semnat în iarnă cu Zăbraniul,  însă nu a mai apucat să debuteze ca urmare a opririi competiției în contextul pandemiei de coronavirus.

Nici startul noului sezon în fotbalul județean nu are o dată certă, dar felnăcanii își văd de pregătire și de organizare la toate nivelurile. Recent, a trecut prin Consiliu Local și numirea unui nou președinte la secția de fotbal a clubului, după ce Constantin Bura, cel care părea să-i ia locul lui Dan Ristin, a făcut un pas înapoi. Așadar, Alex Sabău devine șef cu acte în regulă la Felnac: „Tot ceea ce știu despre cum se manageriază în club am învățat de la Dan (n.a. Ristin). El mă ducea de mic cu el la meciuri peste tot, am început să joc și eu fotbal, m-am înhămat la acest proiect din Liga 6-a, dar, din cauza problemelor medicale, a trebuit să mă retrag prematur. De 1 an și jumătate am început să mă ocup de baza materială, dar și să stau pe lângă antrenor și băieți să încerc să le rezolv, pe cât se poate, problemele. Îi mulțumesc domnului primar Ionică Malița și a domnului vice, Florin Brie, pentru încredere, sper să continui treaba făcută atât de bine de Dan și Victoria Felnac să devină din nou o forță în fotbalul județean. Sperăm , totuși, să putem începe sezonul în această lună, căci toată lumea s-a săturat de atâta pauză fotbalistică. Știm că depindem de ceea ce decid autoritățile la nivel național, dar noi sperăm să fie bine”, ne-a declarat Sabău.

În sezonul ce urmează, VI-FE îşi propune să obţină o clasare mai bună decât acel loc 8 pe care a „îngheţat” în stagiunea precedentă a Ligii a 4-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button