Fotbal judetean

Curticenii au un singur obiectiv pentru noul sezon, promovarea! Coșa și Crișan – sânge proaspăt pentru Anca



După 5 ani de zile, din fotbalul județean arădean nu urcă nicio echipă în Liga 3-a. Victoria Zăbrani a luat un singur punct din duelurile de la baraj, cu Ezeriș și Turceni și o ia de la capăt din această vară. De această dată, trupa lui Mutică ar trebui să aibă contracandidate mult mai hotârâte să câștige titlul, una dintre ele fiind, cu siguranță, Frontiera Curtici.

Încă din ziua reunirii pentru pregătirea noii stagiuni, coducerea clubului și orașului de la Graniță a fost cât se poate de clară cu antrenorii și jucătorii. „Dacă anul trecut nu ni s-a impus  un obiectiv clar, de această dată ni s-a spus că trebuie să țintim promovarea. Am bifat deja prima lună de pregătire, cu câte două, chiar trei antrenamente pe săptămână, acum sperăm să putem începe campionatul, așa cum ne-a informat AJF-ul, pe 22 august. Încă așteptăm punctul de vedere al autorităților, este clar că, în cazul în care se mențin testările periodice pentru coronavirus, nu se va putea juca în Liga 4-a și mai jos, dar semne de întrebare sunt și la Liga 3-a”, spune Radu Anca, „principalul” curtienilor.

Acesta a pierdut două piese destul de importante în angrenajul echipei, înlocuindu-le cu doi mijlocași tineri. „Gurban a plecat în misiune în Afganistan, iar Apostol nu se mai putea prezenta la antrenamente din cauza programului încărcat de la servici și se va întoarce la Iratoșu, în Liga 5-a. I-am adus, în schimb, pe Nichita Coșa, de la Vladimirescu, un mijlocaș de bandă de 23 de ani, de care mie mi-a plăcut mereu, dar și pe Alex Crișan, de la Zăbrani. El joacă în fața apărării și e și variantă de junior. L-am mai promovat din propria noastră pepinieră și pe Ciupuligă, un jucător de numai 14 ani, vrem să le dăm încredere și jucătorilor talentați din zonă. Cred că stăm bine la nivel de lot, suntem acoperiți în toate compartimentele”, a adăugat fostul mijlocaș al UTA-ei.

Curticenii au fost „înghețați” pe locul 2 în ediția precedentă a Ligii a 4-a și se așteptau să mai joace un meci de baraj cu Zăbraniul, de care îi despărțeau două puncte, pentru a se decide campioana. „Dacă nu s-a putut să mai jucăm cu Zăbraniul măcar un meci, nu văd de ce acum am face eforturi financiare să mai jucăm în Cupă. Din câte am văzut, nicio echipă nu și-a asumat cheltuielile cu testările, așa că nu va fi o câștigătoare a competiției în acest an” , a încheiat Anca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button