UTA Arad

Caz de COVID la UTA, amicalul cu CFR Cluj e ca și anulat





La UTA, 27 dintre rezultatele testelor pentru coronavirus efectuate marți au sosit în această dimineață și au fost negative, iar restul de cinci era așteptate pentru orele amiezii. Din păcate, unul dintre acestea din urmă a fost pozitiv și pentru „Bătrâna Doamnă” încep emoțiile legate de carantinare și eventuala sistare a antrenamentelor. Cert este că în aceste condiții, amicalul de la Cluj, cu CFR-ul, programat vineri seara, este ca și anulat.

Fotbalistul testat pozitiv a acuzat simptome încă de zilele trecute și a fost din timp separat de grup. Acesta ar putea fi norocul utiștilor, care – însă – trebuie să se retesteze după alte 5 zile. Rămâne de văzut care va fi și reacția Direcției de Sănătate Publică Arad, care ar putea începe o anchetă epidemiologică la UTA și în funcție de aceasta să dispună și alte măsuri stricte.

Cum timpul până la reluarea Ligii 1 e și așa scurt, cazul de infectare cu SARS-CoV-2 la UTA le cam dă planurile de pregătire peste cap lui Laszlo Balint și colegilor săi, care, în primul rând, rămân din nou fără meci amical înainte de debutul meciurilor pe puncte.

5 comentarii

  1. Asta nu mai e sport fratilor . Nu acuz pe nimeni ca se poate intampla la oricine , avand in vedere ca nu se sta in cantonament , nici nu ai cum si cum si fotbalistii sunt oameni , se mai intalnesc cu vreo ruda , prieten etc. O sa mai apara cazuri la toate echipele , o sa se amane meciuri , spectatori nu o sa fie voie pe stadion anul acesta intr-un cuvand o sa fie un campionat de C….CAT

    0
    0
  2. Daca mai faceți multe valuri cu finantarea de la primarie…. Toata echipa va avea Covid-19!! DSP-ul numit politic…!!!! Daca trimite-ti testele in alt judet!! Posibil sa iasa alte rezultate.. Pai astia din Arad au prins și ei un sistem PCR.. ce experiență au ei în interpretarea datelor?? Credeti ca se învață asa de repede ?? Atentie!! Nu vreau sa credeti ca sunt un papagal!! Lucrez la o mare firma de farmaceutice… Sunt molecularist convins!! Nu ma înjurați dar chiar stiu cum se joaca jocurile!!!

    0
    0
    1. Numai conspiratii vedeti peste tot. Ba e vina FRF, ba sunt miticii, acum DSPul din Arad, Bibart, etc. dar niciodata vina noastra, a jucatorilor sau a staff-ului. Nu e o mentalitate foarte sanatoasa pe termen lung.

      0
      0
      1. Nu e vorba de conspirații!! E vorba de cum se admnistreaza, interpreteaza rezultatele.. Si cum 99%nu stiu despre ce e vorba.. Iti inchid gura cu, noi suntem specialistii.. Si stim ce vorbim!!!! Ai vazut rezultatele Institutului National de Statistica?? In primele 6 luni. Din anul asta?? Au fost mai putin morti anul ăsta decat anul trecut in aceeasi perioada!!! DATE OFICIALE!!

        0
        0
  3. Jucatorii prin vacante , s-au mai vazut cu prieteni , cunoscuti, familiii . Altii o tura pe la mare. Iata ca nu suntem feriti de probleme. Numai in pielea antrenorului sa nu fii. E de responsabilitatea fiecaruia pana la urma sa aiba grija de sanatatea lui, cu atat mai mult cand toata echipa se blocheaza pentru un test pozitiv. Se merge ca in armata pe principiul ,,toti pentru unu,,. In campionatul urmator echipa ce nu va avea cazuri de covid va fi deja cu un pas in fata celorlalte. Deci atentie mare , fiti baieti inteligenti , veti avea numai de castigat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button