UTA Arad

UTA și Balint își reconsideră din mers strategia după cazul de infectare cu COVID: „E regula acestui an special și nu ni se aplică doar nouă”





Utiștii au avut parte de doar 6 zile de vacanță în această vară, însă după doar trei antrenamente de la reunire, au fost nevoiți să ia din nou pauză. De această dată, vorbim despre o pauză forțată de protocolul medical specific cazurilor de infectare cu virusul de import asiatic, SARS-CoV-2. După cum se știe, testul lui David Miculescu a ieșit pozitiv și întreaga echipă arădeană și stafful tehnic au intrat în izolare.

Astfel, planurile lui Laszlo Balint sunt date peste cap, atâta timp cât antrenorul „roș-albilor” vorbea despre o pregătire specifică, cu completare pentru noile achiziții, dar mai ales de amicalul ce trebuia să aibă loc vineri seara, la Cluj, împotriva CFR-ului. „Ne-a cam obișnuit ca în acest an să ne refacem planurile, să ne reconsiderăm din mers strategia. E regula acestui an special și nu ni se aplică doar nouă, ci și echipelor din campionate importante, de cupe europene unele dintre ele. Sigur, speram să fim ocoliți de acest virus, dar nici nu putem da vina pe cineva. I se putea întâmpla oricărui dintre noi, de acum cel mai important este ca David să fie cât mai repede din nou sănătos. Am și discutat cu el și, deși e încă internat în spital la Timișoara (n.a. CFR), se simte din ce în ce mai bine. Cât despre noi, restul, e important să ieșim negativi la testul de sâmbătă pentru a ne relua pregătirile de duminică. Așa cum am spus și înaintea play-offului Ligii a 2-a, aspectul mental va fi extrem de important, în condițiile în care, iată, din păcate, nu ne putem atinge chiar toate obiectivele din punct de vedere fizic și tehnico-tactic. Și de acum chiar am să vorbesc și o să mă preocup doar de felia mea, căci, din câte am văzut am deranjat”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Bineînțeles, antrenorul arădenilor a aflat, la rândul său, de „săgețile” trimise de primarul Călin Bibarț, care-l sfătuia să nu mai discute despre stadion, ci să-și vadă exclusiv despre pregătirea echipei. „Nu vreau să intru în niciun fel de polemică, îmi pare rău că am supărat dacă am spus că aș fi dezamăgit să nu jucăm primul meci acasă pe noul stadion. Până la urmă, UTA e un brand al orașului și merită tot ce e mai bun din partea noastră, a tuturor. Dar, mă opresc aici și-mi văd exclusiv de pregătirea echipei, căci și așa avem destulă treabă în fața noastră”, a adăugat tehnicianul UTA-ei.

Presa centrală susține că Alexandru Albu, fotbalistul cu profil defensiv al Chiajnei, dorit și de FCSB, Gaz Metan, Voluntari sau Clinceni, s-ar fi înțeles cu UTA. „Până nu e la Arad și-l va prezenta, eventual, clubul, nu vă pot spune nimic despre Albu sau oricare alt fotbalist. Faptul că suntem în izolare nu ne împiedică să discutăm telefonic cu alte cluburi, jucători, impresari și mă refer în special la Bogdan Apostu. Este clar că mai avem nevoie de întăriri în special în apărare și la mijlocul terenului, sperăm să le perfectăm cât mai repede”, a încheiat Laszlo Balint.

9 comentarii

  1. Ca deobicei, dl. Balint este un adevarat domn! În loc să-i spună înapoi vreo două la Bibarțone, acesta și-a cerut scuze într-un mod matur, cel mai probabil a mers pe proverbul „desteptul cedeaza primul”.

    0
    0
    1. Și ce anume a spus greșit Bibarț? Sau nu ți se aplică ce spunea el cu „rațiunea să învingă pasiunea”? Fii obiectiv, căci așa îi șade bine unui suporter al unei… „bătrâne doamne”. Ți-o spune un bătrân domn care a văzut returul cu Feyenoord și multe alte isprăvi ale aceste „bătrâne doamne”!

      0
      0
    1. Cine draku mai înțelege ce spune presa centralá….una zice că a semnat cu FCSB alta zice că transferul a picat…alții spun că sa înțeles cu UTA…

      0
      0
  2. UTA ar trebui sa se orienteze și spre un alt impresar care o poate ajuta cu jucători nu doar Apostu . Mai Sint și alți impresari care dețin jucători foarte buni pt Liga 1.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button