Handbal

Handbalistele Crișului se bat pentru promovarea în Liga Florilor între 1 și 5 septembrie, la Cheile Grădiștei! Care e principala condiție a participării?





În urma videoconfernței avute astăzi cu conducerea Federației Române de Handbal, „oficialii”  celor Crișul Chișineu Criș au aflat când vor juca exact  pentru un loc în Liga Florilor și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a intra în „horă”.

Constantin Dedu, președintele FRF, a bătut în cuie locația barajului, respectiv sala de sport de la Cheile Grădiștei, însă perioada s-a modificat. Nu se va mai juca la finalul acestei luni, ci la începutul următoarei, între 1 și 5 septembrie. „Conducerea Federației a insistat mult pe lângă Ministerul Sportului și Tineretului pentru aprobarea barajelor atât la băieți cât și la fete și, din ceea ce ni s-a comunicat, vom juca peste nici trei săptămâni la Cheile Grădiștei. Va veni și ordinul de ministru în zilele ce urmează, iar noi, ca și cluburi participante, avem obligația să ne prezentăm două testări negative acolo. Unul cu cel puțin 14 zile înainte de primul meci, iar următorul cu data de 30 august. În rest, vom aborda turneul cu lotul avut acum la dispoziție și mare încredere în jucătoare și noul nostru antrenor, Narcis Cîtu”, ne-a comunicat Florica Boldor, membră în Consiliul de Administrație al clubului din Chișineu Criș.

Pentru patru locuri în Liga Florilor se vor bate 6 echipe: Crișul Chișineu Criș, CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Știința București, Dacia Mioveni și Activ Prahova Ploiești, cu menținea că Știința încă nu a confirmat 100% participarea ținând cont că trebuie să urgenteze rapid efectuarea primului test COVID pentru a se încadra în termen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button