Șoimii LipovaUTA Arad

Livetext amical, ora 11: UTA – Șoimii Lipova 1-0 final





Începând cu ora 11 vă vom relata în format livetext principalele aspecte de la partida amicală dintre UTA și Șoimii Lipova, ultima repetiție pentru ˝Bătrâna Doamnă˝ înaintea redebutului în Liga 1 de sâmbătă, de la Viitorul Constanța. Singura partidă de pregătire ce se desfășoară pe stadionul din Sânnicolaul Mic nu este televizată, așa că vom încerca noi să vă descriem cât de bine vom putea ce se întâmplă pe teren.

UTA: Moldovan – Tomozei, Benga, Ilie, Bustea – Vulturar, Albu – Ursu, Ioniță, Buhăceanu – Hora

Șoimii Lipova: Iliescu – Polgar, Bercu, A. Popa, Filimon – Prună, Simion, M. Popa, Codoban – Moise, Rusu.

Min.1 Semiacțiune a Lipovei, centrare în careu și reluare slabă cu capul a lui Simion din mijlocaul careului.

Min. 12: GOL UTA! Ursu a centrat de pe dreapta, Hora a apărut bine pe colțul scurt și a marcat cu capul din 7 metri.

Min.20 Cele două echipe alternează posesie, cu un mic plus pentru UTA, care a mai avut două situații pe poartă. Mai întâi, Buhăcianu și-a prelungit prea mult balonul după pasa bună a lui Ioniță, iar apoi Ursu a șutat puternic cu dreptul de la 20 de metri iar Iliescu a respins cu pumnii, în față.

Min.30 Ilie face un fault la marginea careului, Prună execută la un metru jumătate peste poartă, direct din lovitură liberă.

Min.41 Polgar trimite un șut din întoarcere, cu stângul, de la margiena careului, mingea merge în plasa laterală, în stânga lui Moldovan.

Min.45 Pauză la scorul de 1-0 pentru UTA, arădenii vor schimba total echipa în a doua parte. Din păcate, Cătălin Vulturar, unul din cei doi juniori din lotul UTA-ei șchioapătă vizibil după primul mitan.

Min.46 a început repriza a doua iar UTA este în teren cu: Iacob – Tomozei, Da Silva, Melinte, Bustea – Ursu, Roșu, Albu, Buhăcianu – Morar, C. Rus. La Lipova încă nu sunt schimbări.

Min.50 Roșu a păsat peste apărarea lipovană și Ursu a reluat din colțul careului de 6 metri din stânga direct în Iliescu care a închis bine unghiul.

Min.60 Având jucători mai proaspeți în teren, UTA conduce clar jocul dar fără ocazii de gol.

Min.63 La UTA au intrat Simo și Benga, au ieșit Albu și Tomozei. Melinte joaca acum închizător și Bustea fundaș dreapta. La Lipova au intrat Vlad în locul lui Prună și Grigore în locul lui Codoban. Rusu e mijlocaș lateral.

Min.70 Schimbare la UTA, Balaur în loc la Iacob.

Min.72 Schimbare la Lipova, Nagy a intrat în loc la Polgar.

Min.73 Centrare Simo de pe dreapta și Morar șterge balonul cu capul din 6 metri și mingea merge paralel cu linia porții.

Min.74 Trei schimbări la Lipova, au ieșit Bercu, Filimon și Simion și au intrat Dolga, I. Gavrilă și Gherasim.

Min.75 Corner Lipova, centrare Moise de pe stânga, mingea a trecut pe lângă bara de la colțul lung, atinsă de Dolga și un fundaș, s-a acordat un nou corner dar fără urmări.

Min.84 Penalty pentru Lipova, Rusu a trecut în viteză de Bustea pe dreapta și îl driblează scurt și pe Enrico, pasează lui Grigore în 6 metri, acesta a reluat spre poartă iar Benga intervine cu mâna, Loredan Bogdan acordă lovitură de pedeapsă. Denis Rusu a executat în dreapta portarului dar Balaur intuiește și respinge, apoi M. Vlad a încercat să ajungă la minge dar i-a fost suflată de un fundaș utist.

Min.85 Schimbări la Lipova, au ieșit M. Popa, Rusu și Moise și au intrat Hațegan, Ciubăncan și Stoin.

Min.90 Fluier final, UTA câștigă la limită singurul amical al verii înaintea debutului în Liga întâi prin golul lui Ioan Hora. Lipovanii puteau obține un egal de palmares dacă Rusu nu ar fi ratat penaltyul din final partidei.









7 comentarii

    1. Singura partidă de pregătire de pe Sânnicolau nu este televizată, așa că vom încerca noi să vă descriem cât de bine vom putea ce se întâmplă pe teren.

      0
      0
    1. Dacian, dar și fundașul central Abel Popa care are 17 sau 18 ani și a fost și în probe la Viitorul Constanța.

      0
      0
  1. Bun meci facut de Soimii. Parca au fost mai omogeni in unele momente. Si Uta va avea alta fata in 3-4 saptamani . Acum nici bine nu se cunosc intre ei. Dar sper sa vedem o echipa Uta asa cum ne dorim.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button