Crisul Chisineu-Criș

Sulea schimbă divizionara terță arădeană: S-a despărțit de Lipova, pentru a juca la Crișul!





După două sezoane, Andrei Sulea se desparte de Șoimii Lipova pentru o altă divizionară terță arădeană, Crișul Chișineu Criș. Atacantul de 29 de ani a fost piesă importantă în angrenajul vicecampionilor seriei a IV-a doi ani la rând, însă a ales o altă provocare, alături de Adrian Abrudean, cel care l-a mai antrenat și în urmă cu 5 ani la Național Sebiș.

După ce au „divorțat” și de Andrei Banyoi în această vară, lipovanii rămân, deocamdată, doar în Moise și Dragoș, ca atacanți de meserie, însă Codoban, Rusu sau Filimon pot evolua și ei oricând în linia ofensivă. Bineînțeles, se așteaptă și revenirea pe gazon a lui Kevin Trabalka, dar acest lucru nu se va întâmpla mai repede de luna noiembrie. „Probabil că o să mai căutăm un vârf, dar vom cântări foarte bine alegerea, în funcție și de ceea ce mai găsim pe piață. Lui Andrei îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la echipa noastră, îi urăm baftă mai departe și multă sănătate ca să-și crească fetița”, a transmis Radu Pop, președintele lipovanilor.

Dincolo, „Știli” Abrudean își primește atacantul solicitat conducerii după plecarea lui Marian Codrea la Unirea Alba Iulia. „Cred că am luat un atacant foarte bun pentru acest nivel, care cunoaște fotbalul arădean și a mai lucrat cu antrenorul nostru. Îi urăm bun venit lui Andrei la Crișul, sperăm să facem lucruri frumoase împreună”, a punctat și Daniel Cherecheși, managerul celei de-a treia forțe a seriei a IV-a a Ligii a 3-a în sezonul „înghețat” la etapa cu numărul 16.

Fotablistul născut la Târgu Jiu este la a patra echipă arădeană din carieră, după ce a îmbrăcat și tricourile celor de la Național Sebiș, Gloria Lunca Teuz Cermei și, bineînțeles, Șoimii Lipova.  De-a lungul carierei, Sulea a mai jucat pentru Liberty Salonta, Șimleul Silvaniei, Minerul Lupeni, FC Bihor, FC Zalău, ASU Poli și Unirea Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button