28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Răzvan Ivan e unul dintre juniorii luați în calcul de Balint pentru Liga 1: „Vreau să demonstrez că pot juca la UTA la cel mai înalt nivel”

Infectarea cu COVID a celor șase juniori din lotul „Bătrânei Doamne” l-au determinat pe Laszlo Balint să-și reconsidere, oarecum, poziția și față de Răzvan Ivan. Fundașul dreapta de 20 de ani începuse sezonul 2019-2020 cu UTA, dar când a realizat că nu are prea multe șanse să joace și-a cerut împrumutul în Liga 3-a, la Unirea Alba Iulia, echipa care l-a crescut și de la care a venit la Arad în iarna lui 2019.

Bineînțeles, ca și restul fotbaliștilor implicați în campionatul de Liga 3-a, Ivan nu a jucat niciun meci oficial în acest an în urma „înghețării” campionatului, iar de la începutul verii s-a mutat din nou la Arad, unde s-a antrenat de unul singur.

În această dimineață s-a testat pentru coronavirus, iar dacă rezultatul e negativ de mâine se va alătura lotului utist. „Sunt conștient că nu pot fi prea pregătit în momentul de față, căci una este să te antrenezi cu echipa, la indicațiile anrenorilor sau ale unui preparator fizic și alta e să alergi și să faci exerciții de unul singur. Dar, sunt dispus să muncesc dublu, triplu, cât e nevoie și să demonstrezcă pot juca la UTA la cel mai înalt nivel. Am greșit cănd mi-am cerut plecarea la Alba Iulia, trebuia să rămân și să lupt pentru un loc în echipă la Arad. Asta voi face de acum înainte”, ne-a declarat tânărul fotbalist.

Curtat în urmă cu doi ani de U. Cluj sau Chaijna, Răzvan Ivan s-a transferat la UTA pentru 12.500 de euro în pauza de iarnă a sezonului 2018-2019. A debutat în „alb-roșu” pe 31 martie 2019, în succesul cu 3-1, FC Snagov, lider al ligii secunde la acea vreme, strângând în total 6 prezențe până la finalul campionatului. Însă asta și pentru că la un moment dat s-a accidentat destul de grav.

Răzvan Ivan a strâns 30 de jocuri internaționale în „tricolor”, la diverse generații ale României, avându-i coechipieri printre alții pe R. Baicu (Astra), Screciu (CS U Craiova), Manolache (Petrolul) și Sefer (Rapid).

13
0
%d blogeri au apreciat: