UTA Arad

Viitorul s-a întărit cu un atacant masiv în preziua meciului cu UTA! Timișoreanul Casap îi flatează pe arădeni: „Vor avea un plus, mizează pe suporteri minunați”





Începând de astăzi, Kevin Luckassen este noul jucător al celor de la Viitorul Constanța. În vârstă de 27 de ani, acesta a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu gruparea de pe malul mării.

Născut la 26 iulie 1993 la Eindhoven, Luckassen are 1.85m, evoluează pe postul de atacant central și are dublă cetățenie, olandeză și ghaneză. Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formațiile de juniori și tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoția), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) și Almere City (Olanda).

Este, de asemenea, fost internațional de juniori al Olandei. În perioada februarie – august 2020 a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iași în Liga 1 și Cupa României, perioadă în care a marcat și 5 goluri.

Despre meciul de mâine, de la ora 15,30, cu UTA, din cadrul rundei inaugurale ale Ligii 1 la fotbal (ediția 2020-2021) a vorbit timișoreanul Viitorului, Carlo Casap. „Va fi un meci dificil, au făcut foarte multe transferuri, sunt o echipă nouă care, cu siguranţă, îşi va dori victoria. Sunt din nou în Liga 1, o echipă cu tradiţie, vor avea un plus în acest campionat pentru că au o galerie şi nişte suporteri minunaţi. Mă bucur că au promovat pentru că o echipă cu asemenea tradiţie aduce un plus campionatului”, a spus mijlocașul teamului constănțean pentru site-ul oficial al clubului, fcviitorul.ro.

3 comentarii

  1. Minunați, minunați dar organizarea românească+o gripă bine promovată ne ține cu abonamentele departe de stadion dar aproape de televizoare și de UTA.

    0
    0
  2. O partida cum vor fi de asta data ,toate . Maturitatea e de partea arădenilor Nu ajunge insa contra unei echipe preocupată afara de rezultat și de strălucirea personala . Viitorul e școala cu expoziție de vânzare Hagi a obosit și e mai mult preocupat de fluctuațiile de forma ale propriului fiu Mai toți cei care au jucat pentru Viitorul au cota buna doar până trec granița la Nădlac . Am scăpat de Ronaldinho La ei e deocamdată o atmosfera de tensiune incipienta ,de antrenor nou și ceva schimbări . Aici poate profita UTA cu o formula de joc ,ce poate în acest moment nu o știe decât Balint Multi Jucători arădeni au trecut astfel de examene La div.A în deplasare trebuie jucat la câștig pentru a evita ceva. sincope pe teren propriu. BAFTA. !!

    0
    0
  3. Azi am cumparat 2 abonamente, tricouri, sapca, fulare, perina de scaun..Stadionul arata frumos, insa , aflu surprins, ca nu e loc pentru birourile clubului, la stadion. Eu mereu am fost mai sceptic, mai putin laudativ ( ” saruta-ti copiii noaptea, cind dorm,..ca ziua te vad si…”) Spun ca am avut surpriza sa vad ca clubul „s-a miscat repede” si a adus multi jucatori noi, unii chiar peste ce aveam. Pacat cu neatentia celor tineri, cu inbolnavirea lor. Jucam cu Viitorul, singura echipa care are un stil bine conturat si un lot acoperit cu mai multe rerzerve. Sa nu fim exagerat de pretentiosi ! Probabil echipa va arata diferit, omogenitatea va fi oarecum, in suferinta, fara relatii clare de joc, iar timp pentru inbunatatirea pregatirii fizice nu prea a fost. Ce astept eu de la UTA, cu Viitorul : echipa sa joace si cu suflet, sa nu procedeze ca FC Arges, ( azi ),care a fost extrem de tematoare ( pina la 0-3, apoi…putea…egala), M-as bucura ca UTA sa conteze in joc, sa nu luam gol , aiurea ..repede, si sa si marcam ( de ce nu ?). Sint chiar curios sa vad cum va face Giussy echipa, ca , acum are variante. Poate un inchizator ne-ar mai trebui. Cautand sa judec- fara partinire- loturile celorlalti , cred ca azi UTA este, destul de limpede, peste Clinceni, Targoviste, FC Arges, Iasi. Poate nu vom face imediat rezultate fantastice, sa avem rabdare. Din ce am vazut azi la stadion suporterii, din nou sint admirabili, au luat multe abonamente, desi nu e clar cind …le vor fi de folos. Deocamdata sa fim fericiti ca UTA e in prima liga . Succes echipei la Navodari, si un BRAVO conducerii !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button