28/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Hadzovic va conduce jocul lui FCC Baschet Arad pentru cel puțin încă un sezon!

Brankica Hadzovic va evolua pentru FCC Baschet Arad și în stagiunea 2020-2021. Sârboaica în vârstă de 39 de ani va îmbracă pentru la al şaselea sezon maioul „galben-albastru, fiind una dintre stranierele ce s-a acomodat foarte bine pe Mureș.

În ediția trecută a Ligii Naționale, întreruptă de pandemie, coordonatoarea de joc a arădencelor a evoluat în 16 meciuri şi a contabilizat medii de 6,4 puncte, 3,6 recuperări și 4,1 pase decisive. Hadzovic a contribuit şi la parcursul bun din Cupa României, cu medii de 10 puncte, 2,6 recuperări și 6,6 pase decisive în cinci partide jucate. În finala cu Sepsi, sârboaica a fost printre cele mai eficiente baschetbaliste ale Aradului, cu 9 puncte și 9 pase decisive.

În cele cinci sezoane alături de Arad, Hadzovic a depășit borna celor 100 de meciuri în Liga Națională. Aşadar, FCC Baschet Arad îşi păstrează sârboaicele din sezonul trecut, Brankica Hadzovic şi Jefimija Karakasevic, de altfel foarte bune prietene, iar sub contract cu clubul condus de Marcel Urban mai sunt Ildiko Nagy, Ecaterina Armanu, Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan.

Probabil vor mai urma încă două transferuri şi anunţul numelui antrenorului, în funcţie de bugetul pentru sezonul viitor. Vă reamintim că se aşteaptă încă alocarea unei sume directe dinspre Primărie, anunţată de primarul Călin Bibarţ pentru luna septembrie, FCC Baschet Arad depinzând în foarte mare măsură de sprijinul financiar acordat de autorităţile locale.

1
0