UTA Arad

Albu nu crede că a făcut fault de penalty, dar: „Nu mai contează, important este că am reacţionat ca o echipă mare”





Ca și alți cinci fotbaliști, Alexandru Albu a debutat la UTA încă din primul minut al partidei de la Ovidiu, cu Viitorul. Fotbalistu de a fost demon și înger petru arădeni, cu faultul de penalty la Mățan și apoi cu assistul pentru Buhăcianu. „Eu zic că am controlat jocul, echipa gazdă nu a avut prea mult ocazii, dar, per total, eu zic că este ok un rezultat de egalitate. Au schimbat şi ei mult, dar noi suntem o echipă care de-abia ne-am găsit. Am încercat să jucăm. Mai avem nevoie de puţin timp pentru a ne acomoda şi pentru a ne cunoaşte foarte bine, dar eu zic că o să facem o echipă foarte bună”, a punctat noul mijlocaș al Bătrânei Doamne, citat de www.telekomsport.ro. 

Întrebat de faza la care arbitrul Bârsan a dictat penalty pentru Viitorul, fotbalistul împrumutat de la Chiajna a spus la flash-interviu: „După părerea mea, nu a fost. Adversarul a pendulat, s-a lovit de piciorul meu şi a căzut. Dar nu mai contează, important este că am reacţionat ca o echipă mare, am egalat imediat”.

În fine, Alexandru Albu, a vorbit, provocat de ziariști, și despre transferul ratat la FCSB şi despre mutarea la UTA, o echipă mare, după cum chiar el spune:  „Nu regret absolut deloc, pentru că am ajuns la o echipă bună, o echipă mare. Şi asta mă face mult mai puternic pentru a demonstra la toată lumea că merit să joc la o echipă mare precum UTA. Am o relaţie foarte bună cu Bogdan Apostu (n.r. – agentul său), am vorbit şi cu Mister… Toată lumea de aici m-a dorit şi asta pentru mine a contat foarte mult, că sunt dorit undeva. Asta a fost cel mai important. Sperăm să ne clasăm în primele 6, pentru că eu zic că avem echipă foarte bună. Dar trebuie să o luăm meci cu meci”,a mai declarat Alexandru Albu.

Ioan Hora, atacantul nou venit la UTA, a vorbit şi el despre meciul terminat la egalitate, 1-1 cu Viitorul: „Pentru noi acest punct e uriaş pentru că noi suntem o echipă în construcţie şi avem şi mulţi jucători noi, încă traseele nu sunt cum şi-ar dori mister dar uşor, uşor o să le punem la punct. Probabil şi ora meciului ne-a cam moleşit pe toţi, şi pe unii şi pe ceilalţi şi balanţa s-a echilibrat. Cred că am avbut destule ocazii cu care puteam să şi câştigăm. E un punct meritat pentru noi. Avem un antrenor foarte bun care cu siguranţă ne va aduce în cel mai bun punct la meciul viitor”, a spus fostul golgheter al Ligii 1, în tricoul celor de la Pandurii Târgu Jiu.

FOTO: Claudia Carp

3 comentarii

  1. Premiu pentru drumul lung și ora de caldura tropicala. Punctul e al antrenorului ,cu note mari la alcatuirea ,,11” de baza ,apoi la tactica și nu în ultimul rând la titularizarea lui Moldovan . Portar ce ne. amintește de LOVASZ. !! Am intuit și maturitatea arădenilor și X- ul meritat.Acum trecută zarva unei promovări ,pentru Balint urmează o munca și grea ,dar și frumoasă . Grea ,pentru că trebuie sa mai sedimenteze lucrurile bune și să transforme îndoielile firești in certitudini. Frumoasa ,munca pentru că are cu ce și mai ales cu cine . Mai multă consistenta la deposedări înainte de propriul careu. 11 m de arbitru ,acoperit ,dar altul nu-l dădea !!! Ne mai permitem unele sugestii ,pentru că lotul e de locul 5. Așa că ,liniște și munca. ! BAFTA !!!

    0
    0
  2. Felicitări băieți,in condițiile date nu se putea mai mult, domnului Balint felicitări pentru debut fără înfrângere, primul 11 și schimbările logice,ma surprins plăcut că la lăsat pe Tescan toată repriza,nu a jucat rău,sper sa ne putem pune la punct cu pregătirea fizică, parcă după meciul cu voluntari vin naționalele.
    Sa sperăm într-o minune la comisii,Moise ar ajuta enorm echipa.

    0
    0
  3. cred ca albu trebuie sa se concentreze pe ce are de facut in meciul imediat urmator trebuie renuntat pa mentalitatea asta a dat arbitrul chiar daca e hotie oe fata te ridici si lupti de la zero asa e profi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button