Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan, martor la bucuria lui Bayern Munchen pentru victoria din finala Champions League contra lui PSG!





Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor. Bavarezii au obținut trofeul cu numărul 6 în cea mai galonată competiție la nivel de cluburi.

Kingsley Coman, francezul lui Bayern, a fost pentru prima oară titularizat în Final 8 și a înscris în cel mai important moment, împotriva francezilor. Era în minutul 56, când Kimmich a centrat din dreapta și francezul bavarezilor a înscris cu capul pe lângă Navas. Dincolo, starurile parisienilor, Neymar, Mbappe și Di Maria nu au fost în zi de gol, deși au avut ocazii importante la buturile impecabilului Neurer.

Cu această ocazie s-a încheiat acest sezon, dat peste cap total de pandemie, la trei luni de la data la care era programat inițial, 30 mai. Cu o finală de Champions League mutată dintr-un capăt în celălalt al continentului, pe traseul Istanbul – Lisabona, și transformată într-un Final 8 cu meciuri în manșă unică. Fără spectatori, dar cu aplauze, încurajări înregistrate.

Pe arena „Da Luz”, închisă spectatorilor în contextul pandemiei de coronavirus, a ajuns și un arădean. Este vorba despre arbitrul român al momentului, Ovidiu Hațegan, desemnat de UEFA al patrulea oficial al brigadei conduse de italianul Daniele Orsato, cel care a fost ajutat la cele două tușe de conaționalii Lorenzo Manganelli și Alessandro Giallatini.

Hațegan, care nu a avut mari probleme pe margine cu cele două bănci de rezerve în ciuda mizei și tensiunii marii finale, a fost premiat la final de conducerea UEFA, în frunte cu Aleksander Ceferin.

Un comentariu

  1. Cinste lui ! Trebuia sa ajunga, aici, dupa munca, devotamrntu, corectitudineal si seriozitatea de care a dat dovada pana acum ! Aradenii sant mandri cu asemenea oameni !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button