Fotbal judetean

Copaci se antrenează cu „Vladi”, dar – probabil – va juca în Liga 2-a! Dehelean contează pe revenirile lui Kocsis și Bubuș





„Înghețată” pe locul 7 în Liga a 4-a, CS Glogovăț va încerca să bată la ușa play-offului în sezonul ce vine, dar despre care nimeni nu știe când va începe. Cazurile de infectare cu coronavirus sunt multe, iar protocolul pe sănătate rămâne strict pentru cluburi și sportivi, cel puțin până la păstrarea stării de alertă.

În aceste condiții, grupările din primul eșalon județean nu știu când vor reveni pe gazon pentru puncte, deși majoritatea dintre ele sunt pregătite, atâta timp cât au demarat pregătirea de săptămâni bune. Echipa din Vladimirescu, de exemplu, s-a reunit pe 21 iunie, efectuând câte două antrenamente pe săptămână. Sigur, prezența nu a fost întotdeauna sută la sută în plină perioadă a concediilor, dar etapele au fost, în general, „arse”.

La nivel de lot, Glogovățul a pierdut un fotbalist, pe Nichi Coșa, care a plecat la Curtici și a (re)câștigat unul, pe Robert Kocsis, revenit de la Zăbrani. La antrenamente mai participă și atacantul Mario Bubuș și fundașul Paul Copaci, dar cel puțin ultimul sigur nu va rămâne sub comanda lui Călin Dehelean și Abdoulaye Diarra. „Am înțeles că Paul s-a despărțit de Rapid și a venit la noi pentru câteva antrenamente. Mario e din Vladimirescu, se pregătește cu noi, dar încă nu am bătut palma. Prioritățile noastre pe piața de transferuri rămân juniorii, căci acum avem doar trei, pe Doboș, Sterciuc și Andrei Ardelean. Cu noi se mai antrenează și Ovidiu Tănasă, care, la 42 de ani, câteoadată se implică mai mult decât cei mai tineri. La seniori suntem acoperiți, mai rămâne de văzut și când vom reîncepe competiția”, a spus „principalul”  Dehelean.

Noutăți despre ceea ce ar urma să se întâmple în primul eșalon județean am putea avea deseară. Reprezentanții celor 14 cluburi se întâlnesc cu conducerea AJF Arad, pentru a proiecta viitorul stagiunii ce trebuia să înceapă pe 22 august, dar care a fost amânat prin decizia Comitetului de Urgență. „Știm că le este dificil și celor de la AJF să ne dea un răspuns concret despre ceea ce urmează să se întâmple, însă ceva trebuie hotărât. Poate să luăm toate cluburile o decizie comună privind salarizarea fotbaliștilor, dacă îi mai plătim 100% și în lunile în care nu jucăm. La Vladimirescu vom da două salarii pe lunile iulie și august, însă dacă nu putem relua competiția nici luna viitoare ce facem?”, mai spune Dehelean, care așteaptă vești de la președintele Ciprian Mocan, cel care o va reprezenta pe „Vladi” la întâlnirea din această seară.

Revenind la Paul Copaci, se aude că acesta va evolua pentru Pandurii Târgu Jiu, formație care a fost, în cele din urmă, acceptată la startul ediției 2020-2021 a Ligii a II-a.









Un comentariu

  1. Paul Copaci calca pe urmele lui Bogdan Burla ! Intr-un an -doi ajunge si el in campionatul judetean. Ce pacat ca le da Dumnezeu talent unora care au efectiv nu stiu ce se intampla cu ei, pe ce lume traiesc !!! Pacat !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button