UTA Arad

Moise a pierdut definitiv litigiul cu Astra, dar UTA încearcă să găsească o soluție prin care să-l readucă la Arad





Vești proaste de la Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal. Romario Moise a pierdut litigiul prin care a cerut să  devină jucător liber de contract, fiindcă Astra Giurgiu, gruparea ce l-a împrumutat la Arad în vara anului trecut, nu și-a achitat partea sa de obligații salariale.

Inițial, Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului, spunea că în cazul în care mijlocașul de 26 de ani pierde recursul, acesta va rămâne în curtea echipei pregătite de Bogdan Andone, cu atât mai mult cu cât tehnicianul „alb-negrilor” l-a inclus în planurile sale pentru noul sezon. Acum, însă, conducerea clubului UTA intenționează să poarte negocieri cu omologii lor giurgiuveni măcar pentru obținerea unui împrumut pe încă un an de zile.

Până la urmă, ar trebui să conteze și dorința fotbalistului, care nu demult spune că la Arad se simte ca acasă și ar dori să-și continue parcursul cu UTA, cu atât mai mult cu cât aceasta va evolua, la rându-i, în Liga 1 din acest sezon. Cert este că situația de la Astra este explozivă, în sensul importanteor restanțe financiare acumulate și mai mulți fotbaliști doresc să plece, în frunte cu cel mai bine cotat fotbalist al lotului, Denis Alibec.

7 comentarii

  1. Liga profesionista ,o copie fidela a TAS-ului !! Vreo 4, 5 grupări au trecere pe la judecați cu final așteptat. Acum presa sau chiar jucătorul nu dispun de acte alb pe negru Multe sume țin loc de plăți Ai impresia că nu ești plătit ,dar omul patronului are grije sa pună actele pe ,,verde”. !! Altfel cum poți da. asemenea verdicte. ?? Astra practica un soi de autofinanțare și mai pierde din vedere nemulțumirea. multor jucători . Moise e dorit ca om de nou inceput și de împrumut nu mai poate fi vorba ,UTA fiind concurenta directa . Vor bani ,vezi și cazul Alunec .Numai golul de la Reșița și poate constitui oricând. foaie de ,,,drum” pentru vânzare !!

    0
    0
    1. Niculae ala precum si alti mari granguri vor disparea subit din societatea romaneasca curand !!! Asa va fi si cu echipele de fotbal si nu numai ale miticilor ” rai ” .

      0
      0
  2. Și cu atâția sponsori noi nu putem cumpăra un jucător,vrem și play-off,in fond oare ce vrem și ce putem???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button