UTA Arad

Suporterii utiști pun mâna pe mături și cârpe pentru ca: ”Noua arenă Francisc Neuman să strălucească la primul meci oficial”





Încă de acum trei-patru săptămâni, pe măsură ce lucrările de la arena „Francisc Neuman” se apropiau de final, sportarad.ro a atras atenția asupra „operațiunii” curățenia. Beneficiarul, Primăria Arad, nu a mai găsit resurse în buget pentru contractarea unei firme specializate, astfel că cei de la clubul UTA trebuie să se descurce cum pot. În unele zile, au mai fost văzute câteva femei de serviciu la fața locului, însă mâna de lucru a fost insuficientă.

Tocmai de aceea, câțiva dintre sponsorii „Bătrânei Doamne” s-au mobilizat și au „atacat”, prin resurse proprii, vestiarele și restul încăperilor de la demisol ce vor fi folosite încă de azi și, bineînțeles, mâine, la meci. Pe lângă eforturile celor de la „Pizza 5 Colțuri”, la stadion a mai ajuns „Solva Solution”, iar patronul Adelin Vãrşendan se asigură ca lucrurile să meargă repede și bine.

Însă tot mai rămân tribunele și peluzele, iar fanii „roș-albilor” au răspuns imediat apelului și, astăzi, de la ora 18, vor pune mâna pe mături, cârpe și alte cele pentru a da strălucire noului stadion al Aradului.

Iată și anunțul de mobilizare al suporterilor, venit pe pagina de Facebook, Ultras Arad:

”Dacă alții n-au avut chef s-o facă, nu-i nimic! O facem noi!

Suntem gata să ajutăm clubul nostru drag cu tot ce putem și considerăm că susținerea noastră nu trebuie să se rezume numai la prezența pe stadion! Din dragoste pentru UTA putem face mult mai mult.

Dacă mai există în Arad și alți utiști care gândesc la fel ca noi, îi așteptăm să ni se alăture astăzi la curățarea scaunelor de pe stadion! Vă doriți ca noua arenă să strălucească la primul meci oficial? Ne întâlnim la ora 18:00!

Nu uitați să respectați normele de protecție!”

16 comentarii

  1. Laudabil gestul suporterilor dar nu pot sa nu ma intreb ce ar merita cei care au facut in asa fel incat sa se ajunga in aceasta situatie.

    0
    0
  2. Sa inteleg ca 50 de suporteri- sa zicem- pot intra in stadion …sa faca curatenie, dar tot…. 50 de suporteri…au interzis sa asiste la un meci. Ce diferenta este ? Cam prea multi considera, ca fotbalul si sportul , in general, sint „laboratoare de cercetare in Covid „, si ca acolo, pe stadioane s-ar putea produce …prapad de infectari…. Nu pe plaje, nu in tren sau tramvai, nu la spectacole in aer liber,..nu pe terase…doar la fotbal ! O aiureala…fara noima !

    0
    0
  3. ….nu mai contează, echipa UTA are stadionul ei personal fara finanțarea politicului (vezi alte orase implicarea guvernului pt finanțare) ,a durat mult exagerat ,dar faraonul a arătat că are ouă și i-au făcut de rușine pe incompetenții care trebuia să se lupte pt Arad. Următoarea construcție un spital ultra modern in Arad tot finanțat din banii Arădenilor. …Felicitări tuturor celor implicați dar fara Tehnodomus…..

    0
    0
  4. Traind in tara lui ,,mai rau sa nu fie” sau ,,merge si asa” nu m-ar mira daca trio-ul Falca-Bibart-Bilcea ar primi chiar aplauze pentru mizeria asta. Vor explica , nu-i asa, cum au luptat ei cu oamenii rai si pana la urma au izbandit.
    Asta e Aradul lucrului facut de mantuiala si pe bani publici foarte multi!

    0
    0
    1. esti cam rautacios cu bune cu rele hai sa lasam politicul la o parte ,si daca suntem utisti adevarati chiar am putea ajuta cate putin…pe vremuri se facea claca daca iti este cunoscut acest cuvant …e foarte simplu doar sa critici ,insa este in mentalitatea romanului acest lucru si binenteles sa stea cu mana intinsa…baronul Neuman a facut pe banii lui atate lucruri bune la Arad ,atat stadionul cat si echipa……oare ce era astazi la Arad daca nu erau comunistii care l-au alungat…cate titluri ar fi avut UTA astazi…prefer sa ma opresc aici ptr ca sunt utist si vad lucrurile realist….ar fi mai bine sa nu crezi in verzi si uscate ca viitorii politruci care mint cu multa nerusinare o sa faca mai mult…sa nu crezi ca sunt liberal dar nici psdist sunt doar utist,asa ca HAI UTA

      0
      0
      1. Vorbesti de mentalitatea romanului. Nu vrei sa vorbesti si de mentalitatea celor care de peste 15 ani conduc acest oras? Da-mi exemplu de un proiect care a fost finalizat la termen, care nu a avut costuri suplimentare . Cum mama dracului sa lasi politicul de o parte cand el itu influenteaza in mod evident existenta . Nu sunt deloc rautacios, sunt realist si nu-mi place sa fiu mintit la infinit.
        Apropo, stii ca in 2010 a fost lansat proiectul unei parcari subterane in Piata Avram Iancu. E adevarat ca nu au trecut decat 10 ani de atunci!
        Daca tu esti multumit, ferice de tine☺

        0
        0
        1. daca vrei sa vb de politic iti aduc aminte de pasajele peste caile ferate…cine a oprit lucrarile….stadioanele din Bucuresti care se fac din bani guvernamentali parca trebuiau sa fie gata …sa se joace niste meciuri de la EURO….sigur la Arad stadionul sa facut in 6 ani nu zic ca ii ok dar la facut ARADUL ….se pareca tu esti cam vopsit adica psdist si asta explica multe…inca ceva eu nu stau chiar in Arad dar vin des si stiu multe lucruri..fabrica de mobila din Arad parca o cumparato unul Paunescu care a promis ca va face o parcare mare sa fie si ptr stadionul UTA…stii de citi ani ii demolata si nu sa facut nimic…poate acum castiga prietenul tau FIFOR si va curge lapte si miere…si sa stii ca nu sunt nici multumit si nici fericit cum merg lucrurile…..eu sunt un om exigent dar corect….si cand spun ca daca nu erau comunistii UTA cu baronul NEUMAN ar fi castigat cel putin 15-20 de titluri…

          0
          0
          1. Vorbesc strict de cine conduce Aradul de mai bine de 15 ani. Toti sunt o apa si un pamant. Nu uita ca au si guvernat impreuna. Si Fifor nu e prietenul meu?
            E dreptul tau si a altora de a fi multumiti ca la un stadion ca asta a fost construit scump si in 6 ani si de asemenea e dreptul tau sa-l pupi pe Falca si ai lui peste tot. La fel cum si eu am dreptul la alta parere, nu-i asa?

            0
            0
          2. Daca nu erau comunistii, dar uite ca au fost. Pana in 1989. Sa dai vina in continuare pe comunisti pt ce nu s-a facut sau s-a facut prost in 30 de ani e cam mult.

            0
            0
          3. Tipic pt unii. Cand ii critici pe unii automat esti cu ceilalti. Esti intr-o profunda eroare. Dar e dreptul tau sa-i aplauzi , sa-i feliciti, sa-i sustii pe cei care conduc Aradul de 16 ani, ca doar traim intr-un stat democratic.

            0
            0
      2. Felicitări pt comentariu,,Marinel,, ….ai răspuns perfect unui dobitoc care se mai da și mare utist pe site. Dacă îl întrebi de UTA e total confuz ….

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button