UTA Arad

Câțiva suporteri ai UTA-ei și-au „rezolvat” intrarea pe stadion diseară, reclamele pe LED-uri sunt funcționale





La finalul primei zile din cadrul campaniei de vânzare a abonamentelor la UTA, vă relatam despre cazul unui arădean ce a ocupat nu mai puțin de 41 de locuri în numele prietenilor săi. Acesta se numește Dani Bunaciu și este un mare amator de fotbal și vechi susținător al „Bătrânei Doamne”, care va fi și prezent pe stadion la partida de deseară, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

De fapt, Dani și 27 dintre prietenii săi abonați și-au pus portretele pe scaunele acontate în sectorul N, preluând modelul fanilor din campionate mai puternice ale Europei. Dintre cei 41 de suporteri și prieteni pentru care am luat abonamente câțiva au ținut să fie alături de echipă. FORZZA UTA!”scrie suporterul utist pe Facebook, renumit și prin faptul că deține o lojă privată, improvizată la marginea terenului de fotbal din Sânpaul, acolo unde evoluează echipa a doua a divizionarei terțe, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Altfel, pe marginea terenului „Francisc Neuman” au apărut și reclamele, statice și mobile. LED-urile aparținând foirmei Sega Tema au fost puse în funcțiune de câteva minute, în timp ce la vestiare se lucrează la dezinfecție și sigilarea vestuarelor până la sosirea delegațiilor oficiale, undeva în jurul orei 19,30.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button