Handbal

Crișul Chișineu Criș va juca în Liga Florilor, Aradul are în premieră o formație de handbal feminin în elită!





HCF Piatra Neamț a anunțat că nu va participa la Turneul de promovare în Liga Florilor, programat în perioada 7-11 septembrie, la Sf. Gheorghe. Au mai rămas în cursa pentru accederea în prima ligă patru echipe, CSM Galați, Activ Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și Dacia Mioveni, pentru patru locuri disponibile! În aceste condiții, se cunosc toate cele patru echipe promovate.

CSM Galați revine după un an de pauză în Liga Florilor, în timp ce Activ Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și Dacia Mioveni vor juca în premieră la acest nivel. Totuși, Federația Română de Handbal a venit azi cu o solicitare pentru cele patru cluburi. Să-și spună părerea cu privire „la desfășurarea turneului cu 4 echipe”, chiar dacă nu mai are nicio miză sportivă.

Asta în condițiile în care în urmă cu câteva zile, Consiliul de Administrație a adoptat deja o decizie pe acest subiect: ”Se aprobă în unanimitate ca Turneul de promovare-masculin să se joace în sistemul fiecare cu fiecare, iar Turneul de promovare-feminin să se joace în sistemul fiecare cu fiecare dacă sunt 5 echipe participante, respectiv nedisputarea turneului, cu tragere la sorți pentru locul de promovare ocupat, dacă rămân 4 echipe care confirmă participarea la turneu”.

Turneul de promovare în Liga Florilor a fost programat în perioada 7-11 septembrie, la Sf. Gheorghe, acolo unde a fost deschis și un Centru Național de Excelență, unde are loc și turneul de promomare de la masculin, dar și primele trei etape din Liga Zimbrilor.

Crișul sparge gheața pentru județul Arad

Dacă orașul Arad a mai avut echipă de handbal masculin în prima divizie, la fete, Crișul e prima care se va bate cu forțele sportului cu mingea la semircerc, precum, CSM București, CSM Râmnicu Vâlcea sau Minaur Baia Mare. Vă reamintim că actuala echipă de handbal feminin a pornit la drum în urmă cu 4 ani, din inițiativa Floricăi Boldor, care a și antrenat în debutul existenței sale această echipă. Crișul terminase prima în seria D a Diviziei A sub comanda lui Sebastian Tudor și, după „înghețare”, trebuia să dispute barajul de promovare la Sfântu Gheorghe, dar nu a mai fost cazul.









Un comentariu

  1. Doamne ce circ din 6 7 echipe toate sau retras si sa ajuns sa intre criș cum.se zice fără să mai conteze meciurile de baraj

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button