UTA Arad

Al 16-lea sezon în Liga 1: Moment special și pentru Viorel Musca pe noul „Francisc Neuman” + FOTO





Meciul dintre UTA și FC Voluntari a avut o semnătate aparte pentru colegul nostru, Viorel Musca. Veteranul fotoreporterilor arădeni a început al 16-lea său sezon în Divizia A, redenumită Liga 1 de câțiva ani buni încoace.

1970-1979,1981,1993-1995, 2002-2003, 2006-2008 sunt sezoanele în care colegul nostru a imortalizat mii de imagini de pe vechea arenă „Francisc Neuman” pentru ziarul „Flacăra Roșie”, apoi „Adevărul” și, din 2006, pentru sportarad.ro. De ieri, nea’ Vio își face treaba și și-o face bine și pe noul stadion al Aradului, pentru utiști, pentru cititori.

Rezultatul muncii sale de aseară, din UTA – FC Voluntari 0-0 îl puteți admira AICI

5 comentarii

  1. Felicitări, doamne ajută să prindeți și câștigarea unor trofee, imortalizarea unor momente memorabile pentru toți suporterii!!!

    0
    0
  2. Domnule Musca,am crescut cu dvs in anii ’70,pe vremurile cand aparatele foto,rusesti, erau cu filme celuloid,developari si doar alb-negru…prin Flacara Rosie…. sa va dea D-zeu sanatate maxima si putere de munca!
    Stima si respect maxim!

    0
    0
  3. Salut Vio! Te urmaresc (mai precis pozele tale) din insorita Florida.Ma bucur pentru tine ca esti inca langa UTA,pentru care ne dadea D-l Tociu afara de la ore,la Hidro,iti mai amintesti?M-am bucurat sa te vad in poza cu marele Belo pe care l-am cunoscut pe cand era mic(1977 ,avea 13ani) si i-am prevazut un mare viitor.
    Fostul tau coleg de banca ,Sinitean.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button