UTA Arad

Adi Mutu l-a „executat” pe utistul Moldovan! + VIDEO





Nou promovată pe scena primului eșalon, UTA a încasat un singur gol în 180 de minute oficiale, iar un  merit pentru asta îl are și Horațiu Moldovan. Tânărul portar este printre puținii juniori ai arădenilor care nu s-a infectat cu COVID-19 și a fost automat titularizat de Laszlo Balint.

A arătat destulă siguranță atât cu Voluntari, cât mai ales în deplasarea de la Ovidiu, cu Viitorul, iar Adrian Mutul l-a și premiat cu o convocare la echipa națională de tineret. „Tricolorii mici” se pregătesc de azi în formulă completă pentru meciurile cu Finlanda și Malta, din preliminariile EURO 2021, pentru ca ieri, la primul antrenament să participe doar 9 jucători,

Printre ei s-a aflat și Moldovan, care, vineri, a plecat imediat acasă, la Cluj, iar apoi a ajuns în cantonamentul de la Buftea. La finalul antrenamentului de ieri, Adrian Mutu l-a provocat elevul său la un concurs de lovituri libere, pe care utistul l-a pierdut cu  brio. „Biriliantul” și-a respectat firma de bun executant de faze fixe, dobândită la echipe importante ale Europei, precum Fiorentina, Chelsea sau Juventus și i-a dat 12 goluri din 16 execuții de pe 16 metri lui Moldovan. La trei șuturi, Moldovan a intervenit decisiv, iar la una dintre ele mingea a nimerit bara.

Pentru un tricou de titular în meciurile cu Finlanda și Malta, Moldovan se va bate cu Andrei Vlad (FCSB) și Teodor Axinte (Poli Iași).

9 comentarii

  1. MINAMO LA CARMA CU CONTRA , A LUATO IN F R E Z A !!!! CHIAR NU MA ASTEPTAM SA CASTIGE CHINDIA si m-a impresionat foarte mult foarte buna conditie fizica si ardoarea cu care au jucat !!!

    0
    0
    1. Felicitari Chindia!A facut un meci deosebit de bun,avand in vedere lipsurile datorita virusului acesta blestemat!
      Bravo!Benzina pana in ultima secunda,iar faza lui Andrei din finalul meciului….DE PUS IN RAMA!!!!

      0
      0
  2. Avand in vedere cu este incaltat Mutu…mmmda..”La noblesse oblige!”…Interesant ca a executat cu preponderenta in partea stanga a portarului…si totusi….Fara a-i desconsidera cumva,Doamne fereste, pe Iacob sau Balauru…avem portar tanar,de perspectiva!Nu stiu cat de binevenit este video-ul postat,fata de adversari….De aceea multe antrenamente se fac cu portile inchise….
    Intamplator sau nu…baza ICRTI,a fost „invelita”cu plasa sintetica deasa(gardurile)….Cam greu se vede inauntru…:-)))

    0
    0
  3. Intradevar o faza foarte frumoasa facuta de Andrei Serban dar daca, el si dadea din prima pasa de gol lui Yameogo era mare ,dar in concluzie este de admirat, felicitat acest tanar jucator !!!

    0
    0
    1. Nelule…bucurati-va si profitati de Yameogo atat cat puteti….Va pleca in curand pe bani interesanti….Este mult peste valoarea Chindiei,in general…Are 4 plamani si foarte activ!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button