Alte sporturi

Ultimele ore de înscriere la Cupa AJF Arad la pescuit sportiv





AJF Arad organizează vineri, 4 septembrie o nouă competiție de pescuit sportiv. Sunt invitați să se încrie la concurs arbitrii și observatorii din cadrul AJF Arad, precum și reprezentanți ai mass-media.

Întrecerea din acest an va avea loc la Balta Tea, o locație care a apărut anul trecut în peisajul iazurilor de profil. Locația se află în spatele Mănăstirii Gai, iar accesul se face din drumul Arad – Iratoșu, vis-a-vis de intrarea în cartierul Westfield.

Concursul va fi individual, pescarii având posibilitatea de a pescui cu maxim 2 undițe, după preferință (plută, feeder etc.). Pentru a asigura fair-play-ul competiției, fiecare concurent trebuie să aibă în dotare juvelnic și minciog propriu. Fiecare captură se va cântări, va fi notată în tabel, iar peștele va fi eliberat.

Întâlnirea pe baltă va avea loc la ora 7 urmând ca, după tragerea la sorți a standurilor, concursul propriu-zis să aibă loc între orele 8-12. Va urma decernarea premiilor și tradiționala repriză a treia. Se vor  premia primele trei locuri după totalul greutății peștilor, precum și cea mai mare captură din concurs.

Înscrierile se fac la Bogdan Cioara, la numărul de telefon 0745 390 193 sau pe Whatsapp. Data limită a înscrierilor este marți 1 septembrie, ora 12.

Vă rugăm să respectați termenul limită, pentru ca organizarea să fie pusă la punct în cele mai mici detalii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button