Arhivă articole

După ce au refuzat participarea în elită, ProVolei o ia de la capăt în Divizia A2 la mijlocul lui octombrieFederația Română de Volei a stabilit componenţa seriilor din liga secundă şi programul competiţional. După ce a declinat, din lipsa banilor, invitaţia de a participa în elita voleiului românesc, CS ProVolei Arad a rămas să joace tot în seria de vest a Diviziei A2, alături CSM Suceava, ACS Volei Club 2015 Zalău, CS Oțelul Roșu și CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău.

Se vor disputa săptămânale, iar în prima rundă arădenii se vor deplasa la ACS Volei Club 2015 Zalău, pe 17 octombrie. Urmează, o săptămână mai târziu, primul meci pe teren propriu cu CS Oțelul Roșu, o nouă deplasare, la CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău, etapa a patra va fi liberă pentru arădeni, iar ProVolei va încheia turul acasă, cu CSM Suceava, în 14 noiembrie. Returul se va disputa în perioada 28 noiembrie – 6 februarie.

Ultimele două clasate din sezonul regulat se vor înfrunta pentru calificarea la turneul fazei a II-a de play-off, unde merg direct primele trei clasate. La turneul fazei a II-a, primele două se califică la turneul de promovare. În Seria est sunt înscrise tot cinci echipe: ACS Academia de Volei Tomis Constanța, CSM Râmnicu Sărat, CS Rapid București, CSU Știința Bacău și Titanii ASE București.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.