Volei

După ce au refuzat participarea în elită, ProVolei o ia de la capăt în Divizia A2 la mijlocul lui octombrie





Federația Română de Volei a stabilit componenţa seriilor din liga secundă şi programul competiţional. După ce a declinat, din lipsa banilor, invitaţia de a participa în elita voleiului românesc, CS ProVolei Arad a rămas să joace tot în seria de vest a Diviziei A2, alături CSM Suceava, ACS Volei Club 2015 Zalău, CS Oțelul Roșu și CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău.

Se vor disputa săptămânale, iar în prima rundă arădenii se vor deplasa la ACS Volei Club 2015 Zalău, pe 17 octombrie. Urmează, o săptămână mai târziu, primul meci pe teren propriu cu CS Oțelul Roșu, o nouă deplasare, la CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău, etapa a patra va fi liberă pentru arădeni, iar ProVolei va încheia turul acasă, cu CSM Suceava, în 14 noiembrie. Returul se va disputa în perioada 28 noiembrie – 6 februarie.

Ultimele două clasate din sezonul regulat se vor înfrunta pentru calificarea la turneul fazei a II-a de play-off, unde merg direct primele trei clasate. La turneul fazei a II-a, primele două se califică la turneul de promovare. În Seria est sunt înscrise tot cinci echipe: ACS Academia de Volei Tomis Constanța, CSM Râmnicu Sărat, CS Rapid București, CSU Știința Bacău și Titanii ASE București.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button