Stranieri aradeni

Țucudean a refuzat-o (și) pe Dinamo, varianta retragerii din activitate prinde tot mai mult contur





Arădeanul George Țucudean pare tot mai aproape de o retragere defintivă din fotbal la doar 29 de ani. Fostul atacant al naționalei a refuzat-o zilele trecute chiar pe Dinamo, formație al cărui fan s-a declarat în diferite rânduri, fiind greu de crezut că va accepta o altă ofertă.

Informația a dat-o însuși Cosmin Contra, noul antrenor al „câinilor roșii”, care a discutat personal cu fotbalistul arădean. „Au fost discuții cu George Țucudean. În principiu, a fost entuziasmat de acest proiect, dar a avut problemele pe care le-a avut în ultimul an de zile și mi-a cerut două-trei zile timp de gândire. A vrut să vadă dacă se vede în stare să fie bine din punct de vedere fizic și mental. În final, ne-a răspuns că nu poate veni, pentru că nu ne poate ajuta la reconstrucția lui Dinamo”, a declarat astăzi fostul selecționer al României. Țucudean a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2010-2014, transferându-se apoi la Standard Liege.

Vă reamintim că George Țucudean are un sindrom moștenit de la tatăl său (Wolff-Parkinson-White), cu efecte asupra inimii, iar activitatea sportivă îi este defintiv pusă în pericol. De la despărțirea de CFR Cluj, pe 1 iulie, fotbalistul a fost ofertat de mai multe cluburi din țară sau străinătate, dar le-a refuzat pe toate. Chiar a declarat recent într-un interviu pentru prosport.ro: „Nu știu dacă mai vreau să joc. Am o oarecare reținere și frâna de mână trasă. Doctorii spun că pot continua să joc fără probleme, dar eu mă între ce rost mai are să continui?”

Țucudean e de cinci ori campion al României cu FCSB, Viitorul și CFR (cu ultima de trei ori) și de două ori golgheter al Ligii 1.

5 comentarii

  1. Prima impresie a fost că George ar fi vrut să continue la echipa mare ,CFR Cluj sau afara. A doua impresie că ar fi activat chiar la UTA în. A ! Impresia finala este că ,EU-,ul lui îl sfătuiește de data. asta ,sa se oprească. Viața dacă te iubește ,îți pune o bariera. O poți sari pe riscul tau.Te oprește. pentru că te poți desfășura și pe alte planuri. Lui George nu-i sta bine farmecul antrenorului. Are timp să studieze ,,,biblia” investitorului de succes !! De ce nu în viitorul apropiat chiar la UTA !! Echipa unde a cunoscut bucuria golului de valoare . Revenirile la primele iubiri ,nu sunt de loc rare . BAFTA. !!!

    0
    0
  2. Este tare neplacut sa iti placa enorm de mult o activitate si sa nu mai poti desfasura . Dar eu consider ca pentru George Tucudean este mult mai important sa fie bine si sanatos alaturi de familia lui decat sa isi riste viata. Poate continua foarte usor afacerile familiei sale in care sunt sigur ca se pricepe destul de bine !!! Multumesc George Tucudean pentru tot ce ai facut in fotbalul romanesc ! Stiu prea bine ca meritai sa fii declarat Fotbalistul Anului 2018 dar miticii au ales altceva !!! Te asteptam cu mare drag alaturi de UTA !!!

    0
    0
  3. vino la UTA atunci ai arata caracter ,aici este casa ta ,familiata si nici nu trebuie sa-ti pui viata in pericol ! Joci de placere asa cum ai afirmat dar sunt sigur ca vei realiza mai mult decat spre exemplu HORA,care de cand a venit nu prea a transpirat in tricoul alb-rosu!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
  4. este clar ca ROMARIO MOISA nu mai vine la UTA!
    Si deci este nevoie urgent de un mijlocas box tu box altfel nu vad cum ar progresa echipa aradeana indiferent de talentul si munca pe care o depund jucatorii si implicit antrenorul BALINT! Stam prost si la conditia fizica insa acest lucru se poate regla din mers dar daca nu ai un mijloc constructiv care sa puna in valoare mingi ptr varfuri nu putem decat sa avem o trecere efemera prin liga1!
    Ar fi pacat acum cand exista acesta emulatie in jurul echipei, sa nu avem si o echipa competitiva care sa inscrie goluri macar pe teren propriu si sa aduca cate un punct din deplasare mai ales acum ca avem un debut norocos la tragerea la sorti a viitoarelor combatante!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
  5. Dupa cate stiu…Pe George nu prea il intereseaza neparat banii,ci corectitudinea…Nu iti este totuna sa treci prin momente genetice,grele, ca si el…Are familie frumoasa….probabil nu doreste sa riste…La fiecare pauza de campionat,s-a antrenat alaturi de UTA,nu este un secret… Fara nici o rautate,poate ca securea divergentelor intre UTA si fam.Cosma(Tucudean),se vor mai aplana,daca nu a fost deja fumata „pipa pacii”..cum ar trebui faptic si logic….
    Si daca spun sau scriu prostii,Tucudean ar fi o varianta lejera in lotul UTA-ei….cand vrea si cum vrea,de placere sa fie,tot ar fi un aport major…..
    Ma rog…incurcate sunt caile….
    In plus?Adrian Petre?300.000 sau o negociere de imprumut,rate,procente?Hmmmmm…..Oierul vrea sa scape de el?Pai noi nu il vrem?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button