UTA Arad

Nou-promovatele FC Argeș și UTA deschid runda cu numărul trei a Ligii 1!





După ce în primele două runde ale Ligii 1, UTA a intrat pe gazon în meciul cu numărul doi, sâmbătă, la ora 15,30, la Constanța, cu Viitorul, respectiv vineri, în nocturnă, cu FC Voluntari, peste zece zile arădenii vor deschide etapa a cu numărul trei. Se va întâmpla vineri, 11 septembrie, pe arena „Nicolae Dobrin”, din Pitești, într-o reeditare a duelului de promovare între cele două formații, de pe 2 august. Atunci a ieșit un 1-1,  cele două formații sărbătorind împreună după ultimul fluier al „centralului” Bîrsan.

Niciuna dintre cele două formații nu au cunoscut gustul victoriei în primele 180 minute oficiale de la revenirea în Liga 1, cu mențiunea că „roș-albii” au strâns – totuși – primele puncte. Iată cum arată tabloul complet al etapei cu:

Vineri, 11 septembrie

Ora 18.00 FC Argeș – UTA Arad

Ora 21.00 FC Dinamo 1948 – FC Botoșani

Sâmbătă, 12 septembrie

Ora 15.30 Academica Clinceni – Chindia Târgoviște

Ora 18.00 CSM Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș

Ora 21.00 FC Voluntari – FCSB

Duminică, 13 septembrie

Ora 18.30 AFC Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf Gheorghe

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – AFC Hermannstadt

Luni, 14 septembrie

Ora 21.00 FC Viitorul – Universitatea Craiova

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK SPORT / PLUS, DIGI SPORT și TELEKOM SPORT.

3 comentarii

  1. Abia astept pe @Albautistul(Stoker,Le are cu,Peronescu…acelasi)…sa ne expuna variante de SF-uri pentru Arges-UTA….Cine stie ce fel de giumbuslucruri va scoate…
    Dar cel mai mult ma intereseaza pronosticul lui @Dascalu…S-a dat liber la teatre,inclusiv la cele de comedie….
    Astia doi au un simt al conspiratiilor de neegalat….Ha,ha,ha….

    0
    0
  2. Ce ma distreaza Botosaniul,vazandu-se calificata direct peste Shkendija,echipa lui Adilii,dupa ce a plecat de la UTA,ulterior plecat la campioana Lituaniei…Hai sa vedem….Tripla campioana a Macedoniei,cupa,supercupa,grupe,eliminata de catre Milan…..Ia sa vedem pe plaiesiii nostri…Succes!

    0
    0
  3. Va fi un meci foarte disputat . Daca in aceasta pauza de 2 saptamani baietii au rezolvat in mare masura problemele in ceea ce priveste conditia fizica , UTA noastra nu are cum sa piarda meciul de la Pitesti si va lua cel putin un punct dar la ce lot avem peste FC. Arges, normal trebuie sa castige cele 3 puncte puse in joc , dar cu mare ambitie si determinare si mare concentrare la ocaziile de gol pt. ca, fotbalul nu te iarta !!! VA UREZ MULT SUCCES BAIETII !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button