UTA Arad

Utistul Albu și arădeanul Man sunt în echipa ideală a etapei a doua Casa Liga 1





UTA nu a trecut de FC Voluntari în cadrul rundei cu numărul doi al Ligii 1, însă unul dintre jucătorii săi a ieșit în evidență printr-o prestație foarte bună la mijlocul terenului. Este vorba despre noua achiziție a arădenilor, Alexandru Albu, un fotbalist cu sarcini preponderent defensive, care – însă – a tras cele mai multe șuturi pe și spre poarta lui Rîmniceanu.

Performanța fotbalistului dorit de FCSB este cu atât mai notabilă cu cât el a evoluat doar o oră de joc, după care a fost înlocuit pe motive medicale. Prin urmare, Albu a fost inclus în echipa ideală de către revista LPF, cu explicația: ”A făcut un meci foarte bun la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. Deşi a ajuns la Arad cu puţine zile înaintea startului sezonului, s-a integrat rapid în sistemul gândit de L. Balint”.

În  cel mai bun „11” din Casa Liga 1 a fost inclus și arădeanul lui FCSB, Denis Man. ”A pasat decisiv la două dintre golurile roş-albaştrilor. Început foarte bun de sezon pentru tânărul fotbalist al bucureştenilor, un rol important în creşterea vizibilă de formă avându-l antrenorul Anton Petrea” scriu cei de la LPF.

Niczuly (Sepsi) – Baco (Gaz Metan), Patriche (Clinceni) , C. Dinu (Chindia) – H. Keyta (FC Botoşani), T. Diaz (Chindia), Albu (UTA), Alexandru Albu (UTA), F. Tănase (FCSB) – Man (FCSB), Dugandzic (FC Botoşani), Koljic (Universitatea Craiova)  e formula ideală conform LPF la finalul rundei cu numărl doi. Pe banca acestei echipe stă Marius Croitoru, care a realizat scorul etapei (4-0) cu formația sa, FC Botoșani, în derby-ul moldav cu Poli Iași.









6 comentarii

  1. Un nou venit cu chef de fotbal și dorința de mai mult !!Albu poate ,,contamina” și colegii. Mai intra omul în con de ,,,umbra” ,dar unii parca nu mai vor să iasă la ,,soare” !! Sau nu pot Credeam că cea mai grea munca e la Balint . Eroare . Mult mai multă la pregătitori fizici. Cu diferite stadii de pregătire ,unele sub barem , pregătirea fizică a sărit pe primul loc Contează și datul natural. Refuzam să credem că Ioniță ,fizic ,e sub Tescan !! De văzut ,și mai mult de muncit !!

    0
    0
      1. Nici nu trebuie tinut….La ce arata,nici nu vei avea cum sa il tii…E chestie comerciala,la o adica,de aceea a ales UTA,decat sa fie umilit de catre cioban…
        Ma mira faptul ca nu se fac eforturi pentru ca Adrian Petre Tabarcea sa fie readus intr-o forma sau alta la UTA…Inca nu doresc sa ii includ pe Hora,Morar in categoria „elefanti”,pentru ca din pacate,tare mi-e teama….
        Intreb,nu dau cu parul….daca nu ar fi posibilitate financiara din partea clubului 300.000 Euro,ca peste un an sa-l dai cu peste 1 milion,oare unul dintre sponsori majori ai UTA-ei nu are voie sa-l ia in proprietate?Platit transfer,asigurare salariu mult mai mic ca si la FCSB,dar decent sa fie….
        Nu cred ca restul de amanunte,procente de revanzare,nu ar putea fi puse pe masa si rezolvate intre parti….Fotbalul este o afacere…asa ca….

        0
        0
        1. Nu o sa-l vinzi niciodata pe Petre cu 1.000.000 de euro de la o nou-promovata din Romania.
          Apoi…si-a aratat limitele in Danemarca. Daca facea fata…il vindeau aia direct in Championship (doar de aia l au luat).

          0
          0
          1. Da,posibil sa ai dreptate,dar i-a promovat din Liga a 2-a cu golurile sale?Dar cele 29 goluri marcate pentru UTA?Este un marcator,dar are nevoie de servanti…
            Te contrazic…UTA nu este ciumata,poate vinde bine,mult mai bine decat altele….A vandut jucatori din pepinierele proprii,lejer…Vrei sa iti enumar jucatori la inalta performanta,plecati de la UTA?

            0
            0
  2. Stampila asta cu div. B e pusa comercial de profitori. Contează proba de joc . Până la ea e vorba de un salt valoric și fizic făcut de jucător ,gen MAN E greșeală jucătorului că își dorește mult de prima data Pare că e ușor după un sezon ,două de succese la B ,să-ți dorești pe la Anderlecht In realitate nu poți juca nicio la Sassuolo ! Echipele occidentale ,numai vorbim de cele titrate ,au primavera plus specialiști NU scapi de examene dure ,venit dintr-o un fotbal fara reguli și fără cap !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button