UTA Arad

Balint, nemulțumit după remiza din Trivale: „Din punctul meu de vedere e un insucces, ajungi să plângi în pumni dacă nu fructifici măcar două-trei din ocaziile create”





UTA și Laszlo Balint au amânat întâlnirea cu prima victorie în prezenta ediție a Ligii 1 la capătul unei partide în  care regretele sunt mari. Arădenii s-au jucat cu ocaziile, nu au făcut 0-2 și la una dintre puținele erori în defensivă au luat gol de la debutantul piteștenilor, Malele.

„Roș-albii” au revenit în atac în ultimele zece minute, dar, din nou, imprecizia la finalizare, plus bara lui Ursu, au blocat tabela la 1-1. „Fotbalul te cam pedepsește în momentul în care nu reușești să marchezi și, din păcate, iată că nici astăzi nu am reușit să câștigăm. Glumind un pic, suntem neînvinși, dar suntem la retrogradare în momentul ăsta. Până la urmă, trebuie să luăm în considerare lucrurile pozitive, îi felicit pe băieți, au interpretat foarte bine strategia pe care am gânit-o la acest joc. Dovadă stau ocaziile pe care am reușit să ni le creăm, dar suferim destul de mult la finalizare. Îmi aduc amimte de 4-5 ocazii foarte, foarte mari, dacă nu fructifici două-trei din ele ajungi să plângi în pumni, cum se spune. Din punctul meu de vedere, echipa progresează, chiar dacă nu la nivelul la care mi-aș dori. Dar, facem pași de importanți către consistența pe care mi-o doresc”, a spus imediat după meci, Laszlo Balint.

Antrenorul arădean a fost de acord că apărarea sa, și mai ales Florin Ilie, a gafat la faza reușitei de 1-1, venită cu 16 minute înainte de final. „A fost și acea greșeală de la gol, o greșeală care, din punctul meu de vedere, nu ne-o putem permite în momentul în care dorim să avansăm în clasament. Din păcate,încă mai sunt aceste lipsuri, apar aceste greșeli individuale. La noi, o greșeală la atacant nu schimbă tabelă, în timp ce o greșeală la fundaș schimbă tabela în dreptul adversarului. Asta este, trebuie să învățăm din greșeli și să ridicăm capul. Atunci când câștigăm, câștigăm toți, când facem egal, la fel, suntem cu toții implicați în aceeași măsură. Din punctul meu de vedere este un insucces, ne doream foarte mult să câștigăm.  E doar un punct, însă de acum trebuie să privim cu încredere la următorul meci, cel de acasă cu Poli Iași”, a adăugat Balint.

De acum, arădenii nu au altceva de făcut decât să-și îndrepte tunurile sprea teamul lui Daniel Pancu, pe care-l vor înfrunta duminică, 20 septembrie, la Arad „Ne dorim victoria cu Poli Iași, pentru mine personal ar fi prima victorie ca antrenor în Liga 1. Pentru asta muncim, niciodată nu am pregătit un meci la egal, sau să ciupim ceva din jocul respectiv. Încercăm să pregătim meciul, bineînțeles raportat la adversar, în așa fel încât să luăm toate cele trei puncte. Sunt convins că băieții vor înțelege unde s-a greșit astăzi, o să facem analizele de rigoare și sper ca săptămâna viitoare să bifăm și prima victorie”.

UTA este la a patra remiză consecutivă ( trei în Liga 1 și una la ultimul meci cu Argeșul de la Play offul Ligii a doua) în meciurile oficiale, dintre care două au fost obținute cu același scor, 1-1, pe terenul celor de la FC Argeș. Una în concluzia (fericită) a sezonului de Liga 2-a și cealaltă astăzi, „roș-albii” fiind de fiecare egalați de elevii lui Badea după ce aveau avantaj la pauză.

Foto: ProSport (Răzvan Păsărică / Sport Pictures)

12 comentarii

  1. Ilie va ieși din primul 11,e clar, dar sper sa nu fim praf la finalizare,ca pana in iarnă ne va fii greu daca nu băgăm mingea în poartă.
    Limita în exprimare a unora e evidentă, doar din dorință nu poți câștiga iar execuții de finețe pe lângă poartă sau faptul că punctam doar la impresia artistică nu schimbă cu nimic situația, muncă, muncă și iar muncă, că vine iarna și punctele puține nu ne vor ține de cald!

    0
    0
  2. Incet,incet se trezeste si Balint…Nu mai vrea gen un Messi la Barcelona,d-apoi soldatii sai la UTA,pe care i-a adus….Laurii se culeg impreuna,la o adica,dar ceva nu se leaga ….Un Play Off execrabil,cu mare noroc,jucatori nedovediti,tradatori,care nu mai joaca acum titulari…Rand pe rand….
    Nu de calitate ar fi vorba,ci de faptul ca gafele sunt tot mai clare si vadite,ciudate…E de ras cum Florin Ilie se impiedica in sireturi….Melinte a trecut acest prag….Imun…i-ar rupe capul Mister Ionut Popa,RIP…
    Transmite Digi intempestiv fata,cadrul,chipul lui Cipri Rus in lacrimi,secunde in sir paralel cu al lui Ilie, razand pe banca,dupa ce a fost inlocuit…..Eu nu voi tolera asa ceva niciodata….Niciodata!Unuia ii curg lacrimi,altul rade jegos….Ranjeste….
    Am ajuns dintr-un critic mare al lui Ionita,sa spun ca baiatul acesta pune osul totusi…Cat poate,dar se pare ca nu vrea sa pacaleasca fotbalul….Sunt altii acum….
    Gyuszi…te vand unii si cred ca esti constient….

    0
    0
      1. Stiu @Florin,o stim cu totii…Nu se vor elibera posturi,ci inlocui anumite posturi care nu se preteaza la acest alt nivel….Primul inlocuit va fi Radu Alexandru,mai mult plecat de la echipa,decat cu pregatirea fizica,paralel….e preocupat de cu totul altceva….E ba la Oradea,ba la Ploiesti,ba pe la Bucuresti,ca cica nu stia programul….Serios?

        0
        0
  3. Echipa a fost conectata la victorie ,dar în continuare lipsește meciul bun. cap-coada. Secvențele care l-au ,,scos” din meci total bun au fost Ilie și Buhacianu. Nota de trecere ,totuși la sucevean .Atacul fie și ratat e iertat .Mai modest Tescan. ,dar și mai sigur Moldovan Mai mult de la Roșu ,dar și destul de la Bustea !! Recâștigat Hora ,anonim Cipri Rus Totul se rezolva cu munca și inspirație. Am făcut și. mici observații pentru că nu mai avem de-a face cu UTA lui Tănase și Jorza Sunt bani cheltuiți Și nu putini !! Cum intuia un comentator ,UTA ,poate fi echipa remizelor . La divizia de elita nu ajunge Așteptăm meciul acela bun de la început până la sfârșit Și nu numai unul !!! Hai UTA. !!

    0
    0
  4. Felicitări Gyuszi pentru joc si pentru declaratia de la final „nu tăiem capete”. Foarte bine că le transmiti sigurantă si roadele se vor vedea. Antrenor bun, se enervează dar rămâne echilibrat.

    0
    0
  5. Când antrenorul va trece peste sentimentalisme si nu se va simtii dator față de cei care l-au urmat si de la snagov, sau să nu strice prietenia cu Apostu doar atunci vom avea rezultate! Ilie la fel ca Melinte trebuiau să fie demult pe banca de rezerve! Rusu Denis la fel ca in amicalul de la sibiu trebuie sa fie titular!

    0
    0
  6. Sper sa nu mai pierdemmulte puncte pana Gyuszi intelege ca un meci dureaza 90 minute, nu doar 45…sper sa nu mai repete greseala asta si a patra oara, este jenant sa cedezi mijlocul terenului in repriza a doua si sa spreri la un contraayac reusit, mai ales in fata unei echipe mai slabe….cu toate ratarile, cu penalty-ul ala nedat, ieri am pierdut 2 puncte pe mana antrenorului.
    Erico titular in locul lui Ilie iar Rus in locul lui Tescan.

    0
    0
  7. Ar fi timpul sa se renunte la titularizarea jucatoriilor care pacalesc fotbalul!!!
    Nu mai este timp de subiectivism, este momentul sa demonstrati incepand cu meciul impotriva echipei lui Pancu, ca sunteti fotbalisti profesionisti!!!
    As dori sa remarc cativa fotbalisti ai UTA-ei care au dat dovada de entuziasm, concentrare, spirit de echipa, curaj si atitudine de invingator:
    -Horatiu, Balauru, Bustea, Tomozei, Simo, Benga, Erico, Albu,Denis Rusu,Tescan.
    Sunt cativa fotbalisti care ar putea, daca isi doresc cu adevarat, sa li se alature celor de mai sus si anume:
    -Rosu, Buhacianu, Ursu, Rus, Hora, Ionita, Morar, Iacob…
    Sper ca toti cei care se afla acum in lotul UTA-ei sa constientizeze la ce echipa sunt si sa demonstreze ca isi merita locul in FAMILIA UTA !!!
    Un alt aspect ar fi sa li se paseze mai des fotbalistilor care au energie, entuziasm, tehnica buna si mai ales curaj…
    Aceste randuri le-am scris pentru cei ce fac parte din clubul fanion al Aradului, deoarece iubesc UTA si imi doresc sa o vad pe primele locuri, acolo unde ar trebui sa fie un asemenea nume!
    Forza UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button