26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Rugbiștii arădeni, printre remarcații competiției „Oval Touch” de la Mamaia

Luni au demarat, pe plaja din Mamaia, meciurile contând pentru turneul de rugby „Oval Touch”, noua denumire a competiției „Oval Beach”. Turneul a fost organizat de Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia, cu sprijinul Federației Române de Rugby și a fost adaptat la regulile actuale, jucându-se fără contact fizic. S-au jucat la mai multe categorii de vârstă, fiind prezente echipele Warriors Timișoara, CSU Arad, CSS Șoimii Sibiu, CSM Sibiu dar și formații locale, CS Năvodari şi Cleopatra Mamaia.

CS Universitatea Arad a fost prezentă pe Litoral cu 13 copii antrenaţi de Marian Grindei, Eugen Argintaru şi Dan Pastor, după cum urmează: Raul Uzbaschi, Raul Vaitan, Vasile Plotună, Daniel Picu, Mario Perici, Eduard Vasiluță, Mario Fanga, Sara Uzbaschi, Alexandru Zavada, Vlad Ciurciun, Robert Pricop, Teodor Toma, Darius Răurean, David Axinie, Ștefan Hărșan, Luca Perici, Nicolae Buturcă și Luca Chiorean.

La final, organizatorii nu au mai ținut cont de rezultate și fiecare participantă a primit cupă, diplomă și tricou pentru locul 1.

 

0
0
%d blogeri au apreciat: