UTA Arad

Bilete virtuale la UTA – Poli Iași!





Etapa din luna martie a fost ultima disputată cu spectatori în tribune în fotbalul românesc. Și astăzi stadioanele sunt tot închise, autoritățile nefiind convine de așa-zisul specific al suporterului, care, zice-se, ar uita de distanțarea socială când e vorba despre bucuria golului. Ar fi ceva speranțe pentru luna octombrie, chiar dacă se vorbește despre ocuparea unui procent mic din totalul locurilor, însă până atunci clubul UTA continuă să pună în vânzare bilete virtuale.

Acesta costă tot 10 lei și îți asigură intrarea (virtuală) la meciul UTA – Poli Iași, de pe noua arenă „Francisc Neuman” (dacă omologarea acesteia va fi prelungită în urma viizitei de mâine a celor de la LPF), de duminică, 20 septembrie, începând cu ora 18,45. Doritorii pot achiziționa un tichet accesând linkul: uta.iabilet.ro, care va fi funcțional din această seară sau de mâine dimineață.









3 comentarii

  1. Cu siguranta ce i de la frf vor fi primiți cum se cuvine si ne vor mai păsui inca 1 luna , dar pt noi rusinea continuă pot sa ne de a cate termene vor la noi se gaseste ceva sa nu fie bine facut

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button