UTA Arad

Compania Rodspectra, alături de UTA și în Liga I: „Visul continuă, povestea merge mai departe”



Clubul UTA își continuă colaborarea cu compania Rodspectra, deținută de Mihai Tomoioagă, o colaborare frumoasă și fructuasă începută de ani buni și reînnoită pentru Liga 1. „Ne bucurăm că putem prezenta un sponsor important al clubului. De fapt, compania Rodspectra nu are nevoie de prezentare, este un brand  cunoscut și este alături de noi de mai mulți ani”, a punctat Alexandru Meszar, coordonatorul UTA-ei.

Din partea companiei Rodspectra, mesajul a fost transmis de Aurel Piț, un vechi utist, care nici el nu mai are nevoie de prezentare în familia roș-albă. „Cu UTA ne cunoaștem de mulți ani, am pornit împreună pe acest la drum. S-au schimbat multe de atunci, dar noi am continuat să credem și să ducem visul cât mai departe. Unii s-au îndoit, dar noi am fost convinși că UTA va redescoperi mândria de a fi în Liga I. Pentru performanță e nevoie de resurse, noi suntem cel mai mare depozit de materiale de construcții din Arad, am continuat să fim alături de club și în sezonul 2020-2021. De 15 ani, firma noastră, Rodspectra, continuă să ducă visul mai departe. Mii de arădeni au în casele lor amprenta noastră. Ne bucurăm să fim parteneri și în acest sezon, continuăm împreună acest vis. Povestea merge mai departe, hai UTA!”, a fost mesajul lui Piț înainte de a-i strânge simbolic mâna lui Alexandru Meszar.

Numele firmei Rodspectra va apărea pe tricoul de joc în lateral (în zona coastelor), pe ambele părți. Și apropos de tricourile oficiale care au și fost puse în vânzare pe 1945.ro, acestea nu vor mai fi vândute fără sponosorii prinncipali, cheltuielile cu imprimatul numelor acestora urmând să fie suportat de club.









7 comentarii

  1. Nu ar strica mai multa transparenta. In acest sens si in contextul in care tot cerem bani primariei (bani publici), sa faceti cunoscute oamenilor si sumele care intra in total, in visteria clubului. Altfel se poate crede ca UTA este un sac fara fund.

    0
    0
  2. Astra Arad nu mișcă nimic??? Dacă nu iese cașcaval…..mai nimeni nu vine. Avem stadion nou unde sint sponsorii ???

    0
    0
  3. Cum ii convingeti sa vina langa UTA pe Valer Blidar de la Astra si pe Sandu Ion (care mai fost) de la PAB Romania – cei mai puternici oameni de afaceri din Arad ?

    0
    0
  4. Si totusi cate abonamente s-au vandut la UTA, pe categorii, VIP, Tr.I, Tr.II, Peluze ? Ca noi banii i-am platit si asteptam cardurile de acces.

    0
    0
    1. mergi si intreaba-l pe bibi de ce softul de la turnicheti nu e inca operational… cardurile sunt tiparite.

      0
      0
      1. si softul cu turnicheti tot Dragos l-a platit.Ma bucur ca sediul firmei lui este tot in culorile de la fatada stadionului Fr.Neuman

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button