Gloria LT CermeiProgresul PecicaȘtirile zilei

Cermeiul primește rapid șansa revanșei în fața pecicanilor, cu miza Cupa României! Moisă: „Fiecare meci, o provocare” v.s. Stupar: „O nouă dispută frumoasă”





Împerecherea făcută de FRF pentru turul doi al Cupei României duce la repetarea duelului de campionat, de sâmbătă, dintre Gloria Lunca Teuz și Progresul Pecica. Oaspeții au avut câștig de cauză cu 3-1 și, teoretic, pleacă cu prima șansă și mâine (ora 16, 30) deși – probabil – Dan Stupar va apela și la jucătorii care au evoluat mai puțin în debutul stagiunii, cu toate că opțiunile sale nu sunt prea multe.

Nici Cermeiul nu stă foarte bine la capitolul efectiv, mai ales că Koula și Werner cu greu vor avea drept de joc, dar Flavius Moisă speră în recuperarea a doi dintre titularii săi obișnuiți. „Sperăm să putem face un prim 11 mai bun decât sâmbătă, vor reveni Pașcu și Lazăr și poate vom avea și ceva noutăți de ultim moment. Fiecare meci este bun pentru noi, să reușim să ne omogenizăm, este o provocare. Răspundem pozitiv la orice partidă, sper să facem un joc mai bun și ,de ce nu, rezultatul să fie și el pe măsură”, a precizat tânărul antrenor al „sămădăilor”.

Progresul Pecica e una dintre cele două echipe ale seriei (alături de Dumbrăvița) cu maxim de puncte după două runde și dorește să-și păstreze seria pozitivă cât mai mult timp posibil. „Va fi din nou o dispută frumoasă. Acum am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine și din punct de vere al jucătorilor, dar și al staffului, în citirea jocului și venim să jucăm fotbal. Este o ocazie bună de a oferi mai multe minute celor care au jucat mai puțin în primele două etape, dar ne dorim un rezultat pozitiv”, a menționat Dan Stupar, un tehnician mult mai experimentat decât omologul său de pe banca Gloriei.

Formații probabile:

Cermei: Stănilă – Filip, R. Iuga, Sabău, Mohaci – Ianc, Lazăr – Gruiescu, L. Bodri, Răzban – D. Bulza.

Pecica: Barbu – Ilan, Deliman, Țugulescu, Aldan – Moraru, Tamaș, Rădulescu, A. Iuga – Mateucă, Capătă .

Arbitri: Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba), Ioan Humiță (Armeniș – Caraș Severin), Emeric Tocai (Alma – Sibiu).

Observator FRF: Ovidiu Tâlvan (Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button