Gloria LT CermeiȘoimii LipovaȘtirile zilei

Crișul are derby de Cupă, cu Lipova, la prima apariție oficială a stagiunii pe teren propriu! Abrudean: „Maximă seriozitate” v.s. Sabău: „Îmi doresc un meci deschis!”





Turul doi al Cupei României le aduce față în față pe cele mai bine cotate formații arădene de Liga 3-a. Crișul Chișineu Criș (locul 3 în ediția precedentă de campionat, înghețată în luna martie) și Șoimii Lipova (vicecampioana seriei pentru al doilea an la rând) se întâlnesc pentru prima oară în noul sezon fotbalistic, adunând ambele 4 puncte după două runde și având golaveraj identic: 4-2.

Crișul debutează pe teren propriu în actuala stagiune, după ce primele două meciuri le-a jucat la cerere în deplasare (2-2 la Ghiroda și 2-0 la Timișoara, cu ACS). Motivul a fost montarea noilor porți de aluminiu, care le schimbă pe cele vechi după 33 de ani. Așadar, acestea vor fi inaugurate odată cu vizita celor de la Lipova, de mâine, de la ora 16,30. „Nu avem neapărat ca obiectiv un parcurs foarte lung în Cupa României, dar, fiind vorba despre un meci oficial, îl tratăm ca atare, cu maximă seriozitate. Sigur, e și un derby județean cu o formație ce a terminat peste noi în ultimele două sezoane și atunci ne dorim să ne ridicăm la nivelul ei. Acum un an am bătut-o la Chișineu Criș, dar s-au schimbat destule lucruri de atunci și la noi, dar și la ei. Cred că va conta cum vom reuși să ne recuperăm energiile pierdute la meciul de campionat cu ACS Poli, căci, în rest, am încredere în băieții mei, în capacitatea lor de a pune în practică ceea ce pregătim”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Crișul.

Dacă gazdele de mâine vin după un succes extern, „șoimii” nu pot fi mulțumiți cu remiza de la Periam, unde nou promovata a avut și absențe de lot importante. „Mergem să câștigăm și Cupa este un obiectiv pentru noi. Și așa sunt puține meciuri, vrem să le abordăm toate la victorie. Dar, sunt sigur că vom da peste o echipă foarte organizată, pregătită și decisă să scoată, la rândul ei, maxim. Mi-aș ori să fie un meci deschis, dar, având în vedere ultimele meciuri, când ei au încercat să se închidă…Dar, dacă mă gândesc mai bine, am o presimțire că nu va fi așa de data aceasta”, a menționat Flavius Sabău, care va da peste fostul său atacant, Andrei Sulea, care a fost omul meciului pentru Crișul pe „Electrica”: „Nu cred că va fi o ambiție suplimentară din partea lui. Noi am lucrat bine cu el, am fost sinceri. I-am spus când a făcut ceva bine, dar și când a greșit. Ne așteptăm să încerce să-și facă treaba bine, dar trebuie să și poată”.

Alex Moise ar trebui să revină în primul „11” al lipovanilor, de care – însă – probabil va dispărea Simion. La Crișul, Nistor își ispășește al doilea meci de suspendare, iar Modan nu este încă sută la sută apt.

Formații probabile:

Crișul: Zamfir – Pătlăgică, Sabău, Siminic, Suslak – Al. Pavel, Teședan, Clej – Piț, Sulea, Budur.

Lipova: Buta – Nagy, Dolga, A. Popa, Filimon – Prună, M. Popa, Polgar, Gherasim – A. Moise, Codoban.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj) – Alin Revnic (Cluj), Andrei Pantea (Arad). Observator FRF: Melian Nădășan (Țaga – Cluj)

 

7 comentarii

    1. Gogule tu care esti dintre cei plecati de te oparesti asa tare? ? Eu am citit ca a declarat frumos despre Sulea. Esti rau ofticat ca nu ai ramas la ei . Ceva iti lipsea de ai plecat . Cred ca mintiuta

      0
      0
  1. Mai SABAU hai sa facem o liga a jocului deschis pentru tine !Tot aud ca pasezi ,posesie ,chitaiala,vrăjeala așa zisa posesie a Barcelonei ….pai tu gindesti ?
    Vezi-ti de echipa ta !Nimic concret la tine !Ai devenit filozoful fotbalului amator

    0
    0
    1. Mamaaa grisly la atac . Alt fan 100% . E clar tu scrii din auzite ca la meciuri nu mergeai sa dai 5 lei pe bilet . Ca mai bine bei o Saniuta sau o bere Bucegi la 3l . Mare oftica asta mare de tot .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button