Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Cermeiul încearcă marea cu degetul în „fieful” liderului: „Să ne batem pentru fiecare minge și să eliminăm greșelile personale!”





Specialistă în Cupă, cu două calificări la rând în fața celor de la ACS Poli și Progresul Pecica, Gloria Lunca Teuz Cermei e la cota zero în campionatul Ligii 3-a după 180 de minute. A pierdut în oglindă derby-urile județene cu Lipova și Pecica (1-3), iar următorul adversar e din nou din categoria pretendentelor la primele locuri. Este vorba chiar despre liderul CSC Dumbrăvița, chiar liderul seriei a 8-a a eșalonului terț, cu maxim de puncte și golaveraj plin: 8-0.

„Sămădăii” au dat ceva semne de revenire în partida de marți, când și-au luat revanșa în fața teamului lui Dan Stupar cu același scor: 3-1. Este posibil ca randamentul echipei să fi crescut puțin și în urma folosirii în premieră a mijlocașilor străini, Werner și Koula, dar și a utistului Răzvan Ivan. Cei trei devin importanți și în condițiile în care Lazăr și Salka au șanse mici să-și revină complet până vineri. „Sigur, întâlnim una dintre echipele foarte bune ale seriei, o pretendentă la promovare, dar ne învățăm fotbaliștii să nu aibă teamă de adversar, oricare ar fi acesta. Sigur, îi tratăm cu maximă seriozitate, cam știm ce pot jucătorii lor și vom pregăti atent meciul, dar, până la urmă, filozofia noastră rămâne aceeași. Trebuie să dăm totul pe teren, să ne batem pentru fiecare minge și, de ce nu, la final să ne bucurăm de cel puțin un punct, dacă nu de toate cele trei. Pentru asta, însă, pe lângă condițiile enumerate mai devreme, mai trebuie să și eliminăm greșelile personale din jocul nostru, practic ele ne-au condamnat la înfrângeri în primele două etape. Așadar, mergem cu încredere la Dumbrăvița, tinerii noștri având numai de câștigat de pe urma acestor partide”, ne-a mărturisit Adrian Sasu, antrenorul secund al Cermeiului.

În disputa de vineri, din județul Timiș, de la ora 17, am putea avea parte de înfruntarea următoarelor echipe:

Dumbrăvița: R.Miklos – Morariu, Telescu, David, Podină – Ştefan, Zurbagiu, Făgărășanu, Rus – Mura, Drăghici.

Cermei: Deak – Filip, R. Iuga, E. Pașcu, Sabău – Ianc, Werner – Gruiescu, L. Bodri, Koula – Ciubotariu.

Arbitri: Dragoș Nicolae Lunca, Csaba Antal (ambii din Cluj-Napoca), Claudiu Doarvoas (Mintia)

Observatori: Ştefan Galovits (Oradea), Arian Copăcean (Caraş Severin).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button