Știrile zileiUTA Academie

Start ratat în Liga Elitelor pentru juniorii UTA-ei!





A reînceput Liga Elitelor, ocazie cu care, astăzi, ambele echipe ale UTA-ei (U19 și U17) au primit vizita celor de la AFK Csikszereda. Ciucanii s-au dovedit mai puternici în ambele întâlniri, anunțându-se de pe acum un sezon dificil pentru puștii arădenilor.

Cam fragezi pentru ciucani

În primul meci, la Under 19, utiștii au început curajos meciul și puteau deschide scorul prin Rotea, din poziție de singur cu portarul, dar mingea a mers alături. Odată cu trecerea timpului, vizitatorii au pus stăpânire pe joc, iar în minutul 30 au preluat conducerea, dintr-un penalty. Gazdele au alergat după egalare, dar pasa decisivă a fost mai de fiecare eronată pentru elevii lui Bogoșel,  Petcuț și Țamboi. La reluare, adversarii UTA-ei au continuat să controleze meciul, alura lor fizică completând un joc bun de pase. Conturile s-au închis în minutul 83, când s-a făcut 0-2, „roș-albii” plătind tribut și faptului că sunt puțin cam fragezi la 17 ani, când întrecerea e rezervată grupelor de 2002.

UTA U19: Roșca, Popa, Bortiș, Cleuță, Turc, Andrieș, Ursoi, Onișor, Rotea, Mercioiu (C), Moldovan. Au mai jucat: Borcea, Bokse, Maxim, Maier. Pe bancă: Brîndă, Aslău, Dănilă.

Diferența s-a făcut de la 11 metri

În cea de-a doua partidă, de la Under 17, lucrurile nu au început grozav. Cu Vulturar, dar fără Sarkozi, utiștii au pus stăpânire pe joc din primul minut, însă cei de la Csikszereda au fost cei care au deschis scorul. Se întâmpla în minutul 6, în urma unui contraatac. A urmat o cursă a egalării, iar într-un final, mai precis în minutul 45, Mihai a scăpat singur și a înscris. Lucrurile nu au rămas mult timp așa, căci cei cei de la Csikszereda au primit un penalty, în minutul 54, pe care l-au și transformat în gol. Scenariul primei reprize nu s-a mai repetat, gazdelor lipsindu-le total claritatea la finalizare și meciul s-a terminat cu victoria oaspeților, 1-2.

UTA U17: Blaga, Opriș, Pele (C), Roșu, Codrea, Popa, Șerengău, Vulturar, Mihai, Bulza, Lingurar. Au mai jucat: Babiciu, Pășcălău, Botoroagă, Varga. Pe bancă: Brândă, Clipotă, Cohuț, Ursu, Ungureanu. Antrenori: Dinu Donca, Ștefan Boros.

Etapa viitoare juniorii UTA-ei au meciuri în vecini, la Timișoara, cu Ripensia.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button