Știrile zileiUTA Arad

Ultrașii UTA-ei nu-și mai doresc primari ce nu-și respectă promisiunea





Suporterii „Bătrânei Doamne” vor să taxeze mâine, la votul pentru alegerea noului primar al Aradului, promisiunile nerespectate ale actualei conduceri a orașului privind finanațarea echipei favorite. Împrumutând zicerea primarului interimar, într-o postare pe pagina de Facebook, Ultras Arad, fanii le transmit votanților prin intermediul unui banner afișat în parcarea arenei „Francisc Neuman”: ”Arădeni, votați cu rațiunea, nu cu pasiunea / Nu mai tolerați primari ce nu-și respectă promisiunea”.

Clubul UTA nu a primit nici acum a doua tranșă de bani din bugetul local promis la începutul lunii august de șefii municipalității. De abia pe 30 septembrie se va pune în discuție acest lucru în ultima ședință CLM în vechea formulă, însă există posibiltatea ca banii să ajungă în contul UTA-ei de abia peste o lună, adică foarte târziu, dacă finanțarea se va face, din nou, pe bază de proiecte nerambursabile.









12 comentarii

    1. Un vechi și actual susținător. Trebuie să avem răbdare, d-l Balint este un antrenor cerebral, știe ce face ,dar trebuie să aibe și cu cine pune în aplicare programele .Totul s-a văzut în play-oful din Liga a II-a, când am dat peste echipe mai puternice. Este o vorbă din bătrâni,”Decât codaș la oraș,mai bine fruntaș la sat”! Așa am ajuns noi și ne așteaptă meciuri mult mai grele. Să mai avem, totuși ”puțintică răbdare”! Să sperăm că se vor îndrepta unele lucruri și să mai fie norocul și de partea noastră.Sunt UT-ist de când mă știu,am fost tânăr copil la stadion cănd s-a anunțat la difuzoare, trecere la cele veșnice a Marelui Blond ! Doamne ajută!

      0
      0
  1. se poate si mai rau! O eventuala probabila infrangere cu Dinamo ne mentine in clasament! Insa acesta mult probabila infrangere ar aduce echipa in impas si din punct de vedere moral cat si fizic!
    Sper ca jucatorii sunt constienti de importanta partidei de maine seara si cred cu tarie ca nu se vor face de ras!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
  2. unde mai putem sa cobaram in clasament?
    Treziti-va pana nu este prea tarziu!
    UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
  3. Alooo astia ce tin clasamentul..uitati va la Bayern sau Juventus daca vreti doar locul 1. E primul an in care am scos capul din pamant si vreti sa batem tot? Ciocu mic , sustineti echipa cum puteti si nu mai fiti negativisti. Daca nu venea Balint acuma jucam pe la Siria cu Slobozia.

    0
    0
  4. Răcoarea de dimineață este mult mai accentuată din prisma locului din clasament.
    Ofițerul Gyuszi Balint, vorbește mult mai bine decât Cosmin Contra, rămâne ca „subofițerii”lui, fotbaliștii UTA-ei să exprime prin fapte mult așteptata IMPLICARE GENERALĂ PENTRU REMEDIEREA IMAGINII ȘI A LOCULUI DIN CLASAMENT!
    UTA VOTEAZĂ CU VICTORIA!
    Nu renunțați nici o clipă la gândul că SUNTEȚI O ECHIPĂ MAI BUNĂ CA DINAMO ȘI SĂ O ȘI DEMONSTRAȚI!
    Câțiva spanioli de valoare nu pot învinge o echipă UTA, determinată și bine organizată!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  5. Trebuie să demonstrăm că avem valoare și cu multă muncă din partea tuturor sa aducem cele 3 puncte la Arad.
    Dinamo nu mai e echipa din trecut,au adus foarte mulți jucători și sper să profităm de faptul că nu sunt omogeni.
    Respect Ultrașii…Bafta Balint!!

    0
    0
  6. Un lucru este cert, orice rezultat negativ inseamna demisia lui Gussy Balint. Un om cerebral nu se agata de manerele unui jilt, daca nu are si rezultate. Nu stiu daca un egal cu Dinamo rezolva ceva, dar stiu ca orice rezultat negativ ne va scufunda si mai mult in clasament. Sa speram ca conducerea echipei UTA, sau Balint nu vor lua decizii pripite chiar in cazul unui esec. Ne aflam intr-un moment delicat privind clasamentul, dar normal dupa acest meci ar trebui sa schimbe ceva la echipa daca este de schimbat, si acela va fi antrenorul. grea decizie pentru cel ce trebuie sa decida in acest moment. Hai UTA……..alaturi de echipa si conducere indiferent de rezultat,

    0
    0
    1. Ceau. Dacă vrei sa ști contează mai mult punctele din play out dacă ajungem acolo decât 3 puncte cu Dinamo. Uita te sez trecut la Voluntari. Mai gata au bătut tot nu conta ca în sezon au făcut puține puncte. Când învățați ca jucam după play out /off. Poate sa facă 10 puncte în sezon dacă facem 25 în play out se poate sa ne salvam. Nu mai tot dramatizare atât ca pierdem. Aveți mai multa încredere. Sa vedem pana în iarna. Cine nu va fi de UTA se va curata singur. Aveți încredere în Balint. Nu l vad sa fie genul de om care sa ne facă cu zâmbetul pe buze cum îl mai vedeam la TV cu Dragnea ca zâmbea pe sub mustață. Echipa nu joaca ce vrem nici măcar ce vrea Balint nu joaca dar haideți sa avem încredere. Dacă erau asa cum vream toți acum eram la titlu în Spania dacă nu chiar în Anglia. Aceștia sutt jucătorii aceștia suntem noi. Aia pe care ii vreți toți nu vin la UTA fiindcă nu sunt bani. Se încearcă găsirea unei formule bune și se va mai cauta câteva etape bune. Duminică plăcută.

      0
      0
    2. Bai tu vb serios, sau ai chef de glume proaste? Gândește ce spui, nu dai un antrenor afara după câteva meciuri, la UTA nu se procedează ca la stână. Trebuie să avem un pic de răbdare.

      0
      0
  7. Balint e pe termen lung la UTA. Nu-i adus pt 1 an. Să avem răbdare cu el că nici lui nu-i convine cum merge echipa. Nu-l împingeti la demisie că nu vrem antrenori răsuflati care ne bagă napoi în B. Giuszy are nevoie de sprijinul nostru si va face treabă. Este un om care se consumă pt UTA. Hai UTA!

    0
    0
  8. Balint nu tine de scaun dar e foarte iubit de galerie și conducerea echipei pt caracterul lui integru. Nu va pleca nici dacă luam 5_0 de la Dinamo pt că aici e casa lui!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button