Știrile zileiUTA Arad

Autocarul UTA-ei, vandalizat de fanii Rapidului! + VIDEO





UTA a bătut-o pe Dinamo în „Groapă” după 53 de ani, însă fanii altei echipe bucureștene s-au răzbunat pe arădeni. Dimineață, delegația arădeană a avut surpriza să-și găsească autocarul deteriorat chiar în parcarea hotelului „Mirage”, de la Snagov, unde și-au petrecut noaptea.

Pe folia cu care este „îmbrăcat” autocarul firmei Pito Trans, persoane necunoscute au scris cu vopsea ”Rapid 1923”, iar o cantitate importantă de vopsea a fost aruncată pe fața și parbrizul mijlocului de transport ce i-a așteptat pe „roș-albi” duminică seara la Aeroportul din Otopeni. Probabil, delegația „Bătrânei Doamne” va face plângere la Poliția din Capitală pentru acest incident, dar, totodată, șoferul echipei va încerca să curețe măcar parbrizul pentru că vizibilitatea este scăzută și are un drum lung spre casă.

În schimb, jucătorii și antrenorii se vor întoarce după-amiază la Arad tot pe calea aerului, via Timișoara, dar nu înainte de a face un antrenament de recuperare/completare la baza sportivă din Corbeanca. UTA a produs surpriza aseară, în Șoseaua Ștefan cel Mare, învingând-o pe Dinamo cu 1-0, după reușita din penaltu a lui Hora, din minutul 42.

VIDEO

8 comentarii

    1. Au nervi ca le-a tras-o comuna Recea,100 de ani de acuma incolo tot la matineu sa joace.Au noroc cu Hlistei ca altfel erau la retrogradare.

      0
      0
  1. Ăștia fac parte din ”frumoasa galerie„ a Rapidului. Sunt o adunătură de derbedei, drogați, pe care-i admiră televiziunile de spot și cei din presa centrală. Ăștia și cu
    derbedeii din ”frumoasa galerie„ a lui Dinamo, care invadează terenul când nu le convine rezultatul, se bat cu celelalte ”frumoase galerii, etc., federația ar trebui să le excludă echipele din competițiile interne. Până ăștia vor exista, fotbalul nostru nu are nici un viitor.

    0
    0
  2. Exista acolo,la hotel,camere video…sau nu?
    Pana la cercetari…sunt loc de interpretari….Si Dinamo se „iubeste” cu Rapid…..si cine a pierdut acasa aseara????Asa ca posibil ca si galeria lui Minamo sa fi cautat o dubla sageata….:-)))
    Sper ca sa nu fie absolut nimeni iertat!Caz Penal!!!!

    0
    0
  3. Sa fim seriosi…daca batea Minamo,nu mai vandaliza nimeni….pentru ca ei au fost….Trebuie sa fi prea prost sa fi suporter adevarat Rapid si sa te semnezi pe o vandalizare…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button