BaschetȘtirile zileiUTA Arad

Primăria își bate joc de UTA și FCC Baschet Arad, cele două proiecte de hotărâre privind finanțarea celor două cluburi au fost retrase de pe ordinea de zi!





Alarma sporește în rândul celor două cluburi reprezentative ale Aradului, UTA și FCC Baschet Arad, care rămân pe mai departe fără finanțare din partea Primăriei. Proiectele de hotărâre 30 și 31 de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a CLM, legate de finanțarea „roș-albilor” și „galben-albastrelor”, au fost retrase.

Călin Bibarț, noul primar al Aradului nici măcar nu a fost la ședință, fiindcă și-a luat taman acum concediu, ca să explice de ce cele două proiecte puse pe ordinea de zi săptămâna trecută acum nu mai sunt valabile sau nu mai au temei legal. Ceva ne spune că autoritățile au fost bulversate de răspunsul primit de sportarad.ro de la Consiliul Concurenței în urmă cu două zile și de abia de acum înainte caută alte soluții pentru finanțarea celor două entități sportive.

Vom reveni cu alte detalii și declarații a părților implicate.

 

10 comentarii

  1. Era clar ca în momentul când Bibi va fi cu sacii în căruță, nu va mai avea nici cel mai mic interes pt sport.Urmează alți 4 ani cenușii, nu doar în domeniul sportiv. Eu nu înțeleg mentalitatea unor persoane. Atunci când poți schimba ceva, mergem tot pe contraexemplu, aceiași alegere proasta care n-o recomanda nimic.

    0
    0
    1. Întrebarea lansata: Ce putem face în continuare? Ca sa nu bifam iarăși doar o prezenta la nu știu câți ani în prima liga.

      0
      0
  2. Se zice ca fiecare popor își merita conducătorul. El… este exact ca noi (arogant, mincinos, sfidător, neproductiv). De credeți ca ar trebui sa fie altfel, când, noi suntem ca el.
    Acum, partea a doua cu finanțarea, sunt de părere, ca de buna gestionare a fondurilor ar trebui sa se ocupe Gradinaru și Drăgan, nu de alta, dar sunt doi trântori. Un club profesionist nu trăiește din banii publici sa fim seriosi și asa plătim bilete și abonamente virtuale și beneficiem de spectacol.
    Apropo: care este rolul celor de la Efbet în ecuație? Cumva o lipitoare ce profita de meciuri trucate, gen UTA-Poli Iași? Hai sa fim sinceri și sa nu ne mai ascundem după deget.

    0
    0
      1. Imputitule, tu ești oltean boule și mata, eu sunt născut în Arad, cretinule. Dar tu ești un retard care habar nu ai ce se întâmplă în jurul tău. Boule, uită-te de azi și la AMEFA.

        0
        0
  3. Incet incet devenim oras fantoma in sportul romanesc s-a dus si AMEFA si ProVolei nu mai avem nici polo nici volei la nivel de prima divizie pt. niste sume ridicole care stau in bugetul primariei datorita unor incompetenți.
    Chișineu-Criș are handbal de prima divizie si capitala judetului cu tradiție in sport cum puține orase au, moare încet la nivel de sport de performanță.
    Bravo Bibart Concediu placut împușcă niste mistreți si rămâi in padure cu ei.

    0
    0
      1. Probabil e cineva din sfera politicului. Un iubitor de sport nu gândește în felul acesta. Din nefericire cei din politică nu înțeleg ce importanta are sportul și cultura pentru un popor. Toți admit că sportul și cultura sunt cei mai buni ambasadori ai unui oraș sau națiuni dar din păcate nu sprijină cu mai nimic. Guvernul de la Budapesta investește în sport chiar și în afara țării lor, ex.Topola, Miercurea Ciuc , vor să facă academie de fotbal la Satu Mare. Ce diferență! Să ai un brand precum Uta și să nu îl promovezi decât în campanie electorală pentru a te folosi în scop personal e un păcat criminal pentru societate, oraș.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button