03/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ultimele zece zile pentru intrarea în concursul omagial ”UTA 75”, organizat de sportarad.ro

A fost anul în care clubul emblemă al Aradului a împlinit o venerabilă vârstă. Pe 18 aprilie, UTA și-a sărbătorit a 75-a primăvară, ocazie cu care site-ul sportarad.ro, prin partenerul său, Silviu Turc, dar având și sprijinului clubului UTA, intenționa să ofere cititorilor săi, pe baza unui concurs, 75 de premii.

Din cauza pandemiei de coronavirus, planurile ne-au fost date peste cap, însă întrecerea merge mai departe. Cazurile de infectare cu COVID-19 rămân numeroase, accesul spectatorilor pe stadioane e tot interzis, o situație cât se poate de neplăcută pentru arădeni, care ar fi dorit să umple noul „Francisc Neuman” la primele meciuri ale băieților lui Laszlo Balint în Liga 1.

Dacă tot s-a ajuns până aici, sportarad.ro a decis să pună punct concursului și să-i premieze pe câștigători la o altă dată importantă pentru istoria „Bătrânei Doamne”. Pe 30 septembrie, se va împlini o jumătate de secol de la 8-a  minune a lumii, eliminarea din Liga Campionilor a marelui Feyenoord de către campioana României, UTA, prilej cu care îi vom cunoaște, în sfârșit, pe câștigătorii noștri. Așadar, tragerea la sorți a câștigătorilor ar putea avea loc chiar pe 30 septembrie sau cel puțin în săptămână 28 septembrie – 3 octombrie.

Printre premii se vor afla și câteva tricouri din Liga 2-a semnate de toți componenții echipei, tricouri retro, lansate de Fanshopul oficial al clubului arădean, dar și tricourile cu care UTA a abordat noua ediție a Ligii 1. Apariții editoarile despre istoria gloriasă a Bătrânei Doamne (inclusiv cea care va fi lansată marți – ”Csala – Minunea blondă”), plachete aniversare ”UTA 75”, șepci, fulare, eșarfe sau căni fac parte și ele din cele 75 de premii pe care sportarad.ro le va oferi cititorilor săi. Probabil, cel mai prețios premiu constă într-un abonament valabil pentru sezonul 2020-2021 al Ligii 1, pe rândul 4, locul 18 de la tribuna I (știindu-se că pe 18 aprilie UTA își sărbătorește în fiecare an ziua de naștere). Astăzi, vă putem spune că prin implicarea partenerului nostru, Silviu Turc, s-a ajuns la un fond de premiere de aproximativ 15 mii de lei.

Dumneavoastră aveți încă ocazia să intrați în cursă și tot ce aveți de făcut este să răspundeți corect la 10 întrebări despre istoria grupării favorite. Există și o limită de timp (4 minute) în care trebuie să oferiți răspunsurile corecte și să apăsați la final pe butonul FINISH.

Dacă veți răspunde corect, veți primi instrucțiunile în detaliu pentru mai departe, înscrierea dumneavoastră la tombolă se va face pe baza unui număr de telefon cu care veți trimite un SMS și veți intra, practic, în lupta pentru unul dintre cele 75 de premii!

Linkul de concurs îl aveți mai jos, dar îl puteți accesa oricând și din interfața site-ului sportarad.ro, de pe banner rosu:

3
0
%d blogeri au apreciat: