Știrile zileiUTA Arad

Au apărut infiltrații la demisolul arenei „Francisc Neuman”, firma constructoare este la fața locului pentru a remedia problema

Fotbaliștii UTA-ei, care folosesc în permanență stadionul „Francisc Neuman”, au avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineață. Probabil, pe fondul precipitațiilor căzute în ultimele ore la Arad, în unele încăperi de la demisolul arenei a început să picure, ca să nu spunem că pur și simplu ploua înăuntru. Cea mai afectată pare a fi încăperea în care elevii lui Laszlo Balint și-au amenajat sala de forță, dar apă s-a mai infilitrat prin tavanele de pe holurile din apropiere și unul dintre vestiare.

Firma constructoare a aflat deja de problemă și și-a trimis angajații la fața locului. „Chiar la această oră muncitorii noștri evaluează problema. Probabil, vorbim despre ceva infilitrații, la ritmul la care s-a muncit în această primăvară este posibil să se fi și greșit ceva. Ni s-a dat termen de finalizare a stadionului luna august, l-am respectat, vom remedia ceea ce este de remediat și ne pregătim de recepție”, ne-a mărturisit Radu Dragoș, administratorul firmei Drast Company. Acesta a preluat lucrarea de la Tehnodomus SA (care a construit aproximativ 65% din stadion timp de 5 ani și 10 luni) în această primăvară, fiind nevoit să facă o muncă contraconometru pentru ca echipa fanion a Aradului să se întoarcă acasă odată cu promovarea în Liga 1.

În altă ordine de idei, Primăria nu a început nici acum procedura de recepție a stadionului. Acest lucru se va întâmpla, probabil, săptămâna viitoare, de pe data 20 octombrie. Vă reamintim că noua arenă „Francisc Neuman”, de 14 milioane de euro suportate exclusive din bugetul local al Aradului, a fost inaugurată la finalul lunii august. UTA a jucat primul meci în Liga 1 pe data de 29 contra celor de la FC Voluntari (scor 0-0).

Chiar înainte de acea partidă, au apărut probeleme asemănătoare la stadion, dar atunci Primăria a pus totul în cârca fanilor, care ar fi folosit un debit prea mare de apă pentru spălarea scaunelor murdare.

 

VIDEO

0
415 comentarii

  1. Stadion si mic, dar cochet, suficient pentru aradeni, dar facut cu lucru de rahat, mai ales de catre Tehnodomus{sa-i pupe Falca in cur si sub coaie pe patronii lor) ,si apoi pe mare graba , pe repede inainte in termenscurt de catre Drast Company.Colac peste pupaza nu s-au luat in socoteala toate cele, vezi partea de infrastructura cablaje transmisii TV, conditii recuperare jucatori, cabinet antrnor, magazii,etc.

   12

   0
 1. Probabil tot suporterii sunt de vina,dar nici un stres rezolva paduraru problema cu vreun topor sau un joagar.

  20

  1
 2. Aradul lucrului bine facut intr-o Romanie normala. Faza cu usa de dulap de pe Motorul v-o mai amintiti cu totii. Si daca ne-o amintim ce? Intereseaza pe cineva? In ritmul asta pana preia Primaria stadionul, se huluie.

  33

  0
 3. Atata caz pt 3 stropi de ploaie. Avem stadion asta e important. Scump, prost facut si ridicat intr-un loc in care 99,9% dintre primari nu l-ar fi ridicat. Drept multumire poporul , cei 14.000 de rezistenti galbeni, au votat si l-au facut primar pe domnul Bibart. Restul sunt povesti, ca legitimitate, ca majoritate etc. Pe cine mama dracului mai intreseaza?

  31

  1
 4. Constructorul secund cu graba de rigoare mai poate fi înțeles ,dar primul care doarme liniștit ?? Un constructor are apriori macar trei sentimente de teama. Unul față de conștiința proprie ,altul că da banii înapoi și altul teama de pușcărie . La primul constructor au dispărut toate trei !!La lipsa de conștiință , sunt vinovați părinții și mediul ,la frica de a da banii înapoi nevasta ,care nu vrea balamuc ,și la lipsa fricii de pușcărie ,societatea. !!

  11

  16
 5. Nu se pune problema ca nu se repara pe moment,dar cand exista infiltratii inseamna ca este o problema de fond.Daca acestea exista inseamna ca vor mai aparea periodic.Deci este politica „lucrului bine facut”- adica lucru prost, pe bani multi si executat intr-un termen cat mai lung de catre oamenii lui Falca.Dragos trebuie sa repare toate prostiile pe care le-a facut Tehnodomusul lui Falca in 5 ani de lucru.Cum stam cu lucrarile restante privind licentierea stadionului-vezi partea cu cablajele pentru transmisii TV ?

  11

  0
 6. tehnodomus+falca…….hotie pe fata la adresa aradenilor…..sa nu ai nici macar 2 ani de garantie asta inseamna hotie chemati DNA…..sa ii ancheteze

  11

  0
 7. Felicitari TEHNODOMUS! Acesta este rezultatul muncii voastre de calitate. Deoarece nu ati rostuit imbinarile apa va curge permanent in spatiile de sub tribune.
  Draga d-le Mandibula vei ramane pe veci in istoria Aradului, dar ca un personaj negativ si nociv

  9

  0
 8. Normal,ca la solicitare pe ultima suta de metri,ca voluntariat,cu mare drag si placere,ne-am dus si am spalat scaune si balustrazi…Noi am inundat locatia,normal,doar nu Tehnodomus,Falca si Bibart…Noi am inundat,cu galetile,buretii,lavetele noastre,aduse de acasa….Dupa o lunga seceta….iata ca au venit ploile…Si ce era de astepat,se intampla…Sa intelegem ca tot noi suntem de vina,suporterii care am asteptat 6 ani de zile….Si inca nu am vazut totul,la ce va mai urma probabil,la venirea frigului….Faraonule si sluga lui razvratita,mister Bibi..asa este ca noi suntem de vina iar si mereu???Pai nu va meritati injuraturi si blesteme?
  Normal…Balint si Apostu sunt de vina?….De vina este doar domnul Meszar,ca a indraznit sa candideze impotriva mafiei….

  2

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button