Știrile zileiUTA Arad

Albes regretă ocaziile ratate în prima repriză: „Dacă făceam 2-0, poate rezultatul era diferit. UTA a făcut o a doua parte foarte bună”





Hermannstadt a luat-o tare pe UTA în etapa cu numărul 7 a Ligii 1, cu gol marcat în minutul 6, însă după 20-25 de minute a pierdut frâiele partidei în fața unei echipe arădene ce a jucat fotabl, și-a creat ocazii și a obținut un punct mai mult decât meritat.

Probabil, că după reușita colosului Addae, Ruben Albes spera într-un succes facil al echipei sale, dar la final a recunoscut că replica primită a fost una la înălțime și trebuie să se mulțumească cu remiza. „Nu e ușor să menții un ritm înalt toată partida. Cred că UTA a făcut o a doua parte foarte bună. Au stat sus, nu ne-au lăsat opțiuni să găsim spațiile pe care le doream. Trebuia să mai marcăm, mai devreme, și atunci, la 2-0, poate rezultatul ar fi fost diferit. În prima repriză am avut câteva ocazii clare, n-am înscris, iar până la urmă s-a terminat egal. Am simțit că putem câștiga meciul, dar adversarii joacă și ei și am pierdut avantajul în a doua repriză. Ne doream trei puncte, dar am luat  numai unul. Asta e, îl adăgăm în clasament și deja ne gândim la următoarea partidă, încercând să învățăm din tot ce s-a întâmplat astăzi”, a declarat antrenorul spaniol al sibienilor.

În urma remizei, Hermannstadt a acumulat zece puncte și a urcat pe loc de play-off, cel puțin până mâine când joacă și Voluntariul (acasă cu Viitorul). Weekendul următor, sibienii o întâlnesc pe FCSB, în deplasare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button