03/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Temerile s-au adeverit la UTA în ceea ce-l privește pe Cristian Melinte, dar și pe Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii al echipei arădene. Cei doi au acuzat simptome de răceală încă de acum două zile, în deplasarea de la Mediaș și au fost rapid izolați de grup. Teoretic, Melinte chiar ar fi trebuit să fie titular, aseară, în centrul defensivei, lângă Benga, dar chiar Laszlo Balint a spus după meciul cu Hermannstadt (scor 1-1) că atât fundașul său, cât și Octavian Ursu, colegul de cameră al lui „Meli”, au fost lăsați în afara lotului precauționar.

De altfel, Ursu a rămas în izolare acasă, la Mediaș, iar Melinte și Vasiliu s-au testat astăzi, la Arad și, din păcate, rezultatele sunt pozitive. Rămâne de văzut cum gestionează mai departe arădenii situația, ținând cont de faptul că, conform protocolului, echipa ar trebui să se retesteze de abia săptămâna viitoare, după meciul cu Chindia Târgoviște, de sâmbătă, de la Arad.

La mijlocul săptămânii trecute, odată cu testările PCR, Dragoș Balauru, Florin Ilie și Marius Tomozei au fost diagnosticați cu noul virus de orgine asiatică. Lista absențelor contra sibienilor a conținut în total 9 nume, iar acum sunt 11, ținând cont și de problema musculară a lui Pleașcă.

0
3
%d blogeri au apreciat: