Știrile zileiUTA Arad

Melinte și Ursu, izolați precauționar: „Am preferat să evităm orice problemă, până când avem siguranța că sunt bine”





Vineri, la conferința de presă ce a precedat meciul de la Mediaș, cu Hermannstadt, Laszlo Balint sublinia faptul că nu a agreat deloc faptul că a trebuit să-și schimbe planurile tactice după ce a aflat că Tomozei și Ilie vor lipsi după testarea pentru coronavirus. Însă problemele pentru antrenorul utist nu se terminau aici și ele au apărut chiar în dimineața jocului.

Cristian Melinte, care – probabil – ar fi trebuit să facă cuplu de fundași centrali Benga a acuzat simptome de răceală, iar la vremurile pe care le trăim riscurile pentru o infectare cu COVID sunt de luat în considerare. Și, fiindcă Octavian Ursu a împărțit aceeași cameră cu fundașul arădenilor: „Am preferat să evităm orice fel de problemă. Noi am făcut testările COVID joi, am primit rezultatele vineri, am avut niște probleme cu infectări în rândul jucătorilor… Melinte nu s-a simțit foarte bine, a fost în cameră cu Ursu, care nu a avut nicio problemă, dar am preferat să-i izolăm pe amândoi până când avem siguranța că sunt bine. Important este să rămânem cu toții sănătoși, să ajungem într-un efectiv cât mai complet la ora următorului joc”, a lămurit antrenorul „Bătrânei Doamne” problema.

Probabil, la revenirea la Arad, atât Melinte cât și Ursu se vor testa pentru coronavirus, la fel ca și Balauru, Tomozei și Balauru, aflați și ei în izolare de miercuri, când testele rapide au evidențiat posibilitatea infectării.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button