Cluburi polivalenteȘtirile zilei

Pistolarii de la CSM Arad au început în forţă sezonul de aer comprimat, Joldea – premiat pentru cel mai bun rezultat al competiţiei de la „Pădurice”Poligonul arădean a găzduit, zilele trecute, prima etapă din cadrul noii ediţii a Campionatului Naţional de aer comprimat. În condiţii speciale, pentru respectarea normelor anti-Covid, peste 50 de sportivi de la cluburi din ţară s-au întrecut la baza sportivă de lângă „Pădurice”.


Printre ei s-au aflat şi 12 pistolari ai clubului gazdă, CSM Arad, antrenaţi de Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. Iar arădenii s-au ridicat din nou la înălţime, cu Luca Joldea (foto) obţinând cel mai bun rezultat al competiţiei, motiv pentru care a şi primit o Cupă din partea organizatorilor.


Nu mai puţin de 11 clasări pe podium au reuşit sportivii CSM-ului arădean în probe de aer comprimat pe diferite categorii de vârstă, dintre care şapte locuri 1, trei locuri 2 şi un loc 3, după cum urmează:

Mădălina Matecaş, locul 1 la senioare, Alexandra Buda, locul 1 la tineret, Luca Joldea, locul 1 la juniori (567/570), Mihnea Baltă, locul 1 la juniori 2, Alesia Vlai, locul 1 la junioare 2, Laurenţiu Ilon, locul 1 la juniori 3 şi Jessica Iantoc, locul 1 la junioare 3; Ion Joldea, locul 2 la seniori, Csaba Leszay, locul 2 la juniori 2 şi Victor Tamas, locul 2 la juniori 3; Dan Sabău, locul 3 la juniori 1. A mai concurat şi Iulia Bagi, clasată pe locul 4 la junioare 1.

Etapa a doua a CN de aer comprimat este programată peste două săptămâni, la Bucureşti, acolo unde pistolarii CSM-ului speră să repete rezultatele bune, de la Arad.csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button