Știrile zileiUTA Arad

„Bătrâna Doamnă”, fără golgheterul său cu Chindia! Hora – infectat cu COVID, Ursu e negativ





După ce fundașul Cristi Melinte și Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii al „Bătrânei Doamne” (confirmați cu coronavirus încă de luni), au făcut parte din delegația deplasată la Mediaș pentru meciul cu Hermannstadt, utiștii aveau mari emoții pentru testarea pentru coronavirus de ieri. Până la urmă, un singur alt fotbalist al arădenilor a mai fost descoperit infectat cu noul virus de origine asiatică, iar el este tocmai golgheterul echipei. Ioan Hora a marcat goluri de 4 puncte în meciurile cu Dinamo și Hermannstdat, dar acum va rata meciul de sâmbătă, cu Chindia Târgoviște și – probabil – și pe cel de la Botoșani, din runda cu numărul 9 al Casa Liga 1. Atacantul orădean este asimptomatic.

Interesant este că Octavian Ursu, colegul de cameră al lui Melinte la Mediaș, nu a ieșit pozitiv, deși avea simptome. Se pare că în cazul mijlocașului de bandă e vorba despre o simplă răceală, care – însă – i-ar putea pune și lui sub semnul întrebării prezența la meciul de sâmbătă cu trupa lui Săndoi.

Vă reamintim că în acest moment, UTA are pe tușă nu mai puțin de cinci fotbaliști cu COVID: Balauru, Ilie, Tomozei, Melinte și Hora, însă și probleme de ordin muscular la Erico, Klapan și Ioniță, cu mențiunea că acesta din urmă ar putea fi inclus în lotul pentru meciul cu târgoviștenii.

Apropo de dâmbovișeni și aceștia aveau trei jucători pozitivi cu COVID de săptămâna trecută și anume Iacob, Dulca și Șerban. UTA – Chindia, din cadrul etapei a 8-a a Casa Liga 1, se dispută sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

FOTO: Claudia Carp

3 comentarii

  1. Virus ce poate lovi rău la timpul rece și organisme in efort.Un noroc ,dacă se poate numi așa ,e sa lovească pe rand și secvențial și nu pe loturi extinse.In asemenea drama nu ar mai fi loc și de cartonase disciplinare ,multe gratuite. La gol așteptăm să apară în avanposturi cei doi ,trei dintre cei de meserie . Nu e cu supărare ca restul de jucători să deschidă și ei pagina fermecata cu poza golului lui Bustea. BAFTA. !!!

    0
    0
  2. Până la urmă, Ursu are simptome de…răceală! 🙂
    Însănătoșire grabnică tuturor!
    Așadar, capul sus și reintegrați-vă cât mai rapid în iarbă alături de FAMILIA UTA, că avem niște meciuri de câștigat !
    Forza UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button