Alte sporturiȘtirile zilei

David Marian, medaliatul CSȘ Gloriei la ultimele competiții oficiale ale anului de kaiac-canoe





La sfârșitul săptămânii trecute, pe apele canalului de la Bascov, canal rezervat pentru competițiile naționale și internațional de kaiac-canoe, au avut loc ultimele două finale naționale din acest an, respectiv Cupa României și Campionatul Național de maraton. La start s-au prezentat și sportivii secției de kaiac de la CSȘ Gloria Arad, pregătiți de profesorii Gheorghe Muscă și Claudiu Baboș Molnar.

La Cupa României, competitie care se desfăsoară la o singură categorie (juniori până la 18 ani, la categoria kaiac simplu 200 metri), treapta a treia a podiumului a fost ocupată de către arădeanul David Marian. Tot acesta a fost foarte aproape de podium în proba de kaiac simplu 1000 metri , ocupând locul 4. Marian are numai 16 ani și, din toamna acestui an, este component al lotului național de juniori, lot care se pregătește centralizat la Snagov pentru competițiile internaționale de anul viitor.

Apoi, în finala probei de kaiac fete 500 metri, echipajul format din Sara Abrudan – Csenge Okros, Anita Kocis și Iulia Aniti a venit pe locul 6.

La Campionatul Național de Maraton, întrecere competiție desfășurată pe categorii de vârstă, sportivii secției au obținut următoarele rezultate: locul 3 la categoria kaiac simplu juniori 10 km, prin David Marian; locul 4 prin echipa de fete în proba de dublu, categoria cadete (7 km), locul 6 la simplu cadeți (7 km), prin Emanuel Marian; locul 7 la categoria simplu cadete, prin Sara Abrudan, locul 9 la categoria simplu junioare (10 km), prin Iulia Aniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button