Crisul Chisineu-CrișProgresul Pecica

Multiple cazuri de COVID la Progresul Pecica, meciul cu liderul Crișul e ca și amânat





Antrenorul Dan Stupar și atacantul George Boștină au fost primii descoperiți cu coronavirus la testarea de joia trecut, însă de atunci și alți jucători ai celor de la Progresul Pecica au acuzat simptome și au ajuns la „tampon” în sistem de urgență. Rezultatele sunt îngrijorătoare și asta după ce doar o parte dintre „galben-albaștri” s-au retestat.

Alex Manea, Dan Puie, Raul Barbu, Petre Rădulescu și Răzvan Ilan sunt și ei infectați cu noul virus de origine asiatică, dar conducerea clubului e convinsă că și după „valul” de mâine de testări vor mai apărea probleme. „Din păcate, sunt destui jucători care nu se simt bine și cred că o să ne trezim cu cel puțin 9-10 jucători. În aceste condiții, DSP-ul nu are cum să ne dea avizul pentru a juca sâmbătă, contra celor de la Crișul, facem deja demersurile de amânare ale partidei”, ne-a declarat Cristi Pilan, directorul sportiv al pecicanilor.

Și adversarii de sâmbătă ai pecicanilor, care tocmai au trecut pe primul loc în clasamentul seriei a VIII-a după succesul din restanța cu Cermeiul, consideră că partida ar trebui amânată. „Am fost și noi în situația aceasta în urmă cu două-trei săptămâni când ni s-a amânat partida cu Cermeiul și îi înțelegem perfect pe cei de la Pecica. Sănătatea e cea mai importantă și vom juca când vor fi și ei toți. Așa e și fair-play, suntem echipe din același județ, e bine să fie toată lumea aptă sau cel puțin marea parte a celor două loturi de jucători”, a spus Adrian Abrudean, antreorul Crișului. „Am primit semnale, probabil că jocul de la Pecica se va amâna”, a confirmat și Dani Cherecheși, managerul liderului din C8.

Pecicanii veneau după cea mai clară victorie a stagiunii, 6-2 pe terenul celor de la Ghiroda, echipă lovită la rândul ei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button