Gloria LT CermeiȘtirile zilei

O ACS Poli pe val găzduiește Cermeiul pentru trei puncte mari și revanșa pentru eliminarea din Cupă! Moisă: „Situația din clasament nu ne dă satisfacție, sperăm să câștigăm!”





După Becicherecu Mic și Ezeriș, Gloria Lunca Teuz Cermei a dat, în restanță, peste o echipă de un alt calibrul și seria de două succese la rând a fost întreruptă. „Sămădăii” nu au jucat tocmai rău la Chișineu Criș, însă au dat peste o formație mai decisă, mai experimentată, care și-a luat punctele ce au dus-o pe primul loc în clasament.

Vineri, Cermeiul se întoarce în „fieful” celor de la Timișoara după meciul de Cupa României de la începutul lunii trecute, pe care l-au câștigat la loviturile de departajare. Între timp, parcursul echipei în Liga a 3-a a fost unul anevoios, în timp ce „alb-violeții” sunt proiectați spre podium după ultimele rezultate pozitive. Așadar, lotul pregătit de Silviu Bălace pare mai bine rodat, iar forma recentă oferă un plus de moral echipei de pe Bega. O absență importantă va fi cea a lui Mihai Hecsko, eliminat pentru cumul de cartonașe la Dumbrăvița, o „jertfă” mică pentru o victorie mare, semnată chiar de ex. cermeianul Matiș.

Așadar, Narcis Plută are șanse mari să fie titular în defensivă și contra cermeianilor. „Ne-am pregătit bine toată săptămâna și după înfrângerea suferită în Cupă suntem și mai motivați să câștigăm cele trei puncte. Cred că diferența se face prin jucătorii noștri cu experiență, aici avem un plus. Simt ce înseamnă și pentru mine asta, cred că am progresat din toate punctele de vedere jucând cu colegi experimentați, dar și grație încrederii de care am beneficiat din partea antrenorilor”, a spus apărătorul de 19 ani.

Așadar, Cermeiul joacă după trei zile împotriva unei alte formații cu pretenții din seria a a VIII-a a Ligii a 3-a. „Trebuie să ne regenerăm, să ne remontăm și fizic și psihic, să scoatem ceva de la Timișoara, pentru că situația noastră din clasament nu ne dă satisfacție. Sperăm să câștigăm vineri, chiar dacă Poli este pe val, cu o echipă matură, mai ales pe linia de fund și axul central. Jocul de vineri va fi diferit față de ceea ce a fost în Cupă. Atunci eram și noi și ei prea cruzi, dar acum ei vin după o serie de rezultate bune, noi venim după meciul cu Crișul, era altceva dacă aveam timp de sâmbătă”, a spus Flavius Moisă, antrenorul divizionarei terțe arădene.

Ivan, R. Popa, Ianc și Bulza sunt absențele cermeianilor, în timp ce ACS Poli nu va conta pe Hecsko, iar Popeț e incert. Meciul începe mâine, pe arena „Electrica” din Timișoara și contează pentru runda cu numărul 8 a Ligii a 3-a.

Formații probabile:

ACS Poli: Toma – D. Bălace, Bilia, Plută, Rosenblum – Sporin, Salhi – Dincă, Mitre, Peter – Matiș.

Cermei: Deak – D. Filip, R. Iuga, Sabău,  E. Pașcu – Salka, D. Lazăr, Werner – Șimăndan, Ciubotariu, Koula.

Arbitri: Cristian Antonio Pascu (Sibiu – Sibiu) – Csaba Antal (Cluj-Napoca), Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu).

Observatori: Dan Alexandru Miholcea (Bocşa – Caraş Severin), Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button