24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Liga Elitelor: Cartonașele roșii au avut efecte diferite asupra juniorilor utiști la Cluj!

Calculele hârtiei s-au rspectat în cele două partide de pe Someș, din cadrul rundei a 6-a a Ligii Elitelor, dintre echipele de juniori ale Univeristății Cluj și Academiei UTA. La Under 19, „șepcile roșii” s-au impus pentru al cincilea succes din tot atâtea meciuri, în timp ce la Under 17, arădenii au fost mai buni.

Învinși chiar și în superioritate numerică

Băieții conduși de Călin Sălăgean și David Stan s-au impus cu 3-2 contra celor de la UTA Arad, după un meci dramatic. Universitatea Clujului a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15, când portarul Bledea a fost eliminat, dar „alb-negrii” au reușit să anuleze de două ori reușitele UTA-ei. Mercioiu a egalat la 1, Rotea, la 2, însă  Scocîlcă, Meșter și Hofman au oferit clujenilor succesul ce îi menține în fruntea clasamentului.

Mihai Petcuț și Costel Bogoșel i-au trimis în teren pe: Roșca – Dănilă, Borțiș, Popa, Turc, Ursoi, Onișor, Andrieș, Borcea, Marin, Negoescu. Au mai intrat: Mercioiu, Rotea, Moldovan, Cleuță.

Mihai – înger și demon, dar „roș-albii” se impun fără emoții

La juniorii mici, raporturile de forță au fost inversate. De această dată, utiștii au rămas în inferioritate numerică, încă din minutul 51, după un fault dur comis de Mihai, când scorul era deja 0-1. Același jucător a fost cel care a marcat după 17 minute, pentru ca  celelalte reușite ale partidei să vină spre final, când arădenii erau cu un om în minus pe gazon.  Lingurar și Babiciu au rotunjit rezultatul la 3-0 pentru trupa de pe Mureș, care e prima în clasamentul seriei de Vest.

UTA U17: Tirian – Roșu, Mihai, Mare, Opriș, Popa, Bulza, Șerengău, Sarkozi, Varga, Lingurar. Au mai jucat: Botoroagă, Babiciu, Ungurianu și Nagy.

În etapa următoare, la Arad sosesc echipele de juniori ale Științei U Craiova.

4
0
%d blogeri au apreciat: